in , ,

Ώρα για τα δύσκολα

Elena Rybakina-Victoria Azarenka:

Over 22.5 Games @2.00 Novibet

Καλησπέρα από Gkavmanjr. Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Tommy Paul και Ben Shelton με τον Paul να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά με σκορ 3-1 σετ. Ο Ben ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ που κατάφερε να κρατήσει όλα τα games του και έφτασε το σετ σε τάι μπρέικ όπου και έχασε, αλλά και στο τρίτο όπου δέχτηκε break και κατάφερε με 2 breaks να πάρει το σετ με 7-5. Από εκεί και έπειτα ο Paul έδειξε την ανωτερότητά του και όπως προβλεπόταν προχώρησε στην επόμενη φάση. Σε άλλα νέα, ταμείο και προχωράμε στα σημερινά! 

Το πρωί της Πέμπτης θα διεξαχθούν τα ημιτελικά των γυναικών. Θα σταθώ στην αναμέτρηση της Elena Rybakina με την Victoria Azarenka. Οι δύο παίκτριες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους. Την περσινή σεζόν η Elena κατάφερε να νικήσει την αντίπαλό της με σκορ 2-0 σετ στο Indian Wells. Η Rybakina κρατώντας όλα της τα games με ευκολία και σημειώνοντας από ένα break σε κάθε σετ κέρδισε την Azarenka με συνοπτικές διαδικασίες. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η ώρα να συναντηθούν στα ημιτελικά του Grand Slam σε έναν αγώνα μεγαλύτερης βαρύτητας. Πάμε να δούμε λίγο αναλυτικότερα τις παίκτριες. 

Αρχικά η Rybakina βρίσκεται στο νούμερο 25 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 23χρονη από το Καζακστάν διαθέτει εξαιρετικό σερβίς και πολύ δύναμη στο παιχνίδι της, καλές επιστροφές, πράγμα που της επιτρέπει να κρατάει σχετικά εύκολα το σερβίς της. Επακόλουθο αυτού ήταν να φτάσει στα ημιτελικά του Australian Open έχοντας χάσει μόνο ένα σετ, χωρίς να κινδυνέψει ουσιαστικά σε κανέναν αγώνα. 

Από την άλλη η Azarenka η οποία βρίσκεται στο νούμερο 24 της παγκόσμιας κατάταξης. Συγκριτικά με την αντίπαλο της κινείται καλύτερα στο court και έχει καλύτερες επιστροφές. Η πορεία της στο τουρνουά ήταν δυσκολότερη και να σημειωθεί πως κατάφερε να πετάξει έξω το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης Jessica Pegula και μάλιστα με μεγάλη ευκολία χάνοντας μόνο 5 games. 

Το σημερινό προγνωστικό είναι:
Elena Rybakina-Victoria Azarenka: Over 22.5 Games @2.00 Novibet

Οι δύο παίκτριες έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού. Θεωρώ πως θα είναι ένας αγώνας με πολλά σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές momentum και ίσως χρειαστούν 3 σετ για να αναδειχθεί η νικήτρια, για αυτό κι επιλέγω το over 22.5 games που διπλασιάζει το ποντάρισμα. 

Gkavmanjr out! 

3 μύρια δίνει ο ΠΑΟ για Μαντσίνι, λογικά είναι και το διπλό στο Χαριλάου μέσα στην τιμή

ΣΟΚ: Σε ομάδα που δε βρίσκεται ο πατέρας του κατάφερε να πάρει μεταγραφή ο Δώνης