in , ,

Ο παλιός είναι αλλιώς

Glover Teixeira VS Jamahal Hill:
Νίκη Glover Teixeira @ 2.06 Fonbet

Glover Teixeira on fateful guillotine attempt against Jiri Prochazka at UFC  275: 'I feel like crying watching it again' - MMA Fighting

Fala galera amigos!!!

Όπως θα έχετε καταλάβει, αυτό το UFC έχει άρωμα Βραζιλίας και όχι άδικα. Σήμερα όμως, θα ασχοληθούμε με έναν πολυέμπειρο Fighter, και μιλάμε για τον πρωταθλητή της Light Heavyweight κατηγορίας τον 43χρονο Glover Teixeira.

Ο Glover Teixeira (33-8), αναμένεται να υπερασπιστεί την ζώνη του απέναντι στον Jamahal Hill σε ένα κατάμεστο στάδιο από συμπατριώτες του, το wrestling του είναι ακριβώς όπως πρέπει να είναι και είναι σε εκπληκτική φόρμα για την ηλικία του, είχε απέναντι τον Jan Błachowicz και τον τάραξε στην φάπα, κερδίζοντας με υποταγή στον 2ο γύρο, είχε το πάνω χέρι σε όλο τον αγώνα, έχει σταθερή αλλά και «καθαρή» δύναμη, αν μπει στο οκτάγωνο με αυτό το mindset ιδιαίτερα στην πατρίδα του, θα φύγει με μία υπεράσπιση στην ζώνη του. Το σαγόνι του, παραδόξως, αντέχει ακόμα και μπορεί να πάρει Takedowns υπέρ του ακόμα και αν είναι σε μειονεκτική θέση. Σας προτείνω να δείτε τον αγώνα του με τον Anthony Smith. Ο Anthony λένε ότι μαζεύει ακόμα τα δόντια του.

Ο Jamahal Hill (11-1) παίζει για τον τίτλο. Αυτό τα λέει όλα, μέχρι και ο ίδιος μένει έκπληκτος ότι του δίνεται η ευκαιρία αυτή. Μου αρέσει που λέει ότι απλά θέλει να αποδείξει στον εαυτό του ότι ανήκει στο κατάλληλο μέρος. Είναι γενικά ένα πολύ καλό underdog story. Ο Jamahal Hill είναι στο δρόμο με μία ήττα από τα χέρια του Paul Craig. Έδειξε πολύ κακό Fight IQ απέναντι του, ήθελε να τεστάρει τον εαυτό του στο πάτωμα και δεν του βγήκε σε καλό. Αλλά όμως, έδειξε ότι αντέχει το βρώμικο άσχετα αν έφαγε το ΚΟ από τον 1ο γύρο. Ο Hill όμως, δεν έχει παίξει με μεγάλα «κεφάλια» όμως. Κάτι κοντινό σε αυτό ήταν με τον Thiago Santos όπου δεν ήταν και εύκολο παιχνίδι για αυτόν. Οι πρώτοι 3 γύροι ήταν πολύ οριακά να το χάσει, είχε δεχτεί άπειρα Takedowns από τον άλλον. Έχει όμως γρήγορα χέρια και βρήκε το τρόπο να τον κοιμήσει. Δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κάποιον καλό παίχτη και είναι λίγο τρομακτικό για αυτόν.

Το σημείο μας θα είναι:

Νίκη Glover Teixeira @ 2.06 Fonbet

Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε breakdown τον αγώνα. Ο Glover είναι καλύτερος σε όλα, και τείνω προς το μέρος του. Έχει το ρίσκο του, και αυτό είναι η διαφορά ηλικίας. Αλλά υπολογίζω την εμπειρία του Glover για να τελειώσει το παιχνίδι.

Για σημεία που δεν δίνονται μέσω άρθρα, χαλαρή κουβεντούλα καθώς και recaps, κάντε join στο discord εδώ: https://discord.gg/Cm5Q9qNV

Ρίξαμε σαν ΑΜ ένα μισθό στο μοναδικό σιγουράκι του Λίβερπουλ-Τσέλσι

Η αντρογυναίκα έτοιμη για άλλη μία νίκη