in , ,

Το μέλλον της Middleweight κατηγορίας φαίνεται λαμπρό

Gregory Rodriguez VS Brunno Ferreira:
Νίκη Brunno Ferreira @ 3.52 Fonbet

Brunno "The Hulk" Ferreira

Λοιπόν, έχουμε πέσει σε πολύ σοβαρή δυνατή περίπτωση. Ο Brunno Ferreira είναι πραγματικά το real deal που το UFC αναμένεται να έχει στο άμεσο κοντινό μέλλον. Ο Τύπος είναι σοβαρός παίχτης με απίστευτα τρομερά skills και είναι πραγματικά το επόμενο thing της Βραζιλίας, που από όσο καταλάβατε, η τρομερή φουρνιά της Βραζιλίας πλησιάζει προς την απόσυρση.

Ο Gregory Rodriguez ( 13-4), είναι ένας παίχτης της grappler κατηγορίας. Έχει εξαιρετικά δυνατά skills στο BJJ και παίζει σε τουρνουά στο ελεύθερο του χρόνο. Είναι εξαιρετικά δυνατός και αρκετά «μεγάλος» για το division αυτό. Έχει βαριά χέρια και προτιμάει να μένει όρθιος και απλά να χτυπάει παρά να βάζει μπρος το grappling του. Κάπως έτσι την έβγαλε καθαρή στην UFC πορεία του. Τα fights του είναι εξαιρετικά ειδικά σε αυτά τα σημεία που το σαγόνι του άντεξε τα πάντα και ήταν σε φάση comeback.

Σε ότι αφορά για τον Brunno ο τύπος είναι απίστευτα καλός. Έχει τρομερή δύναμη και την ικανότητα να σε «σβήσει», προηγουμένως είχε τον Well Oliveira και απλά ήταν υπέροχος αγώνας. Είναι μόλις 9-0 και αυτό θα είναι το ντεμπούτο του στο UFC, έχει νικήσει τους πάντες από το πρώτο γύρο. Δεν είναι «μεγάλος» για το division αυτό αλλά είναι δυνατός. Ξέρει να κινείται στο οκτάγωνο.

Και το σημείο μας για το άρθρο:

Νίκη Brunno Ferreira @ 3.52 Fonbet

Ο Brunno πήρε την μάχη στην τελευταία στιγμή σαν αναπληρωτής. Ο Gregory είναι ένας σχετικά εύκολος στόχος, τον βρίσκεις σχετικά συχνά στην μούρη. Αλλά ο Brunno απλά ξεσπάει. Δεν νομίζω ο Gregory θα ανταγωνιστεί στα ίσια με αυτόν, είναι κακό match up.

Για σημεία που δεν δίνονται μέσω άρθρα, χαλαρή κουβεντούλα καθώς και recaps, κάντε join στο discord εδώ: https://discord.gg/Cm5Q9qNV

The last dance

Δυνατό ματς στο Κάουνας