in , ,

Ύπνος βαθύς στην άμυνα, πανζουρλισμός στην Σαρλότα!

Charlotte Hornets/Indiana Pacers Over 231.5 @1,85 PameStoixima

Back to back άρθρα σε μία μέρα με πολλά υποσχόμενο over σε αγώνα που οι άμυνες κάνουν απεργία.

Απίστευτη προσφορά μέχρι το τέλος του NBA με bonus δωράκι για γνωστό άθλημα με μικρή λευκή μπάλα. Μη χάνεις την ευκαιρία να μπεις στο πιο sharp στοιχηματικό group! Στέλνεις μήνυμα στο Discord ή Instagram Gkavman.

Καθημερινά σημεία στον ΑΧΑΣΤΟ server στο Discord για TSILI PRAKTOREIO:

https://discord.gg/Rmmszvw4PM

Σημερινό ταμείο με:

Charlotte Hornets/Indiana Pacers Over 231.5 Total Points

Δύο ομάδες με πολύ αμφιλεγόμενες άμυνες και ρυθμό που θα ζήλευαν και μαραθωνοδρόμοι, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με παίκτες να προσπαθούν να κάνουν stat pad για να κυνηγήσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο. Τα δεδομένα του σημερινού αγώνα, οι απουσίες των Ball και Haliburton.

Για να δούμε τις δύο ομάδες μας.

Οι Hornets φέτος ήταν μια ομάδα χωρίς ταυτότητα και με εκτεταμένη απουσία του Lamelo Ball είδαμε πολύ κακό μπάσκετ. Η ομάδα του coach Steve Clifford έχει 22 νίκες και 50 ήττες, στην 14η θέση της Ανατολής. Έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα όσον αφορά το offensive rating αλλά και bottom 10 άμυνα. Για να αντισταθμίσουν λίγο την επιθετική τους ανικανότητα, αυξάνουν το ρυθμό του παιχνιδιού, έχοντας την 7η θέση με 105.1 κατοχές ανά παιχνίδι. Η ομάδα στηρίζεται στο επιθετικό ταλέντο του Scary Terry, Kelly Oubre Jr, Gordon Hayward και PJ Washington.

Απ’ την άλλη οι Indiana Pacers, μια ομάδα σαφώς ανώτερη καθ’ όλη τη σεζόν κατά την παρουσία του φανταστικού point guard Tyrese Haliburton (απών). Όταν λέω καλύτερη ομάδα, εννοώ 11η θέση στην Ανατολή με 32 νίκες και 39 ήττες, average επίθεση αλλά bottom 5 σε άμυνα με 116.9 defensive rating. Οι Pacers παίζουν με εξίσου φρενήρη ρυθμό, στην 8η θέση με 104.8 κατοχές ανά παιχνίδι. Κατά την απουσία του Haliburton, οι Buddy Hield, Myles Turner και λοιποί ρολίστες θα αναλάβουν τα ηνία.

Οι Hornets στα τελευταία 4 παιχνίδια έχουν παίξει κόντρα σε διαολοάμυνες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σκοράρουν ούτε με αίτηση. Παρ’ όλα αυτά δέχονται 120άρες σαν καραμέλες. Σήμερα κόντρα σε Indiana θα ξεσπάσουν επιθετικά.

Οι Pacers απ’ την άλλη δεν έχουν επιθετικό πρόβλημα αλλά δέχονται ακόμη περισσότερους πόντους. Κάποιος ξέχασε να βάλει την τάπα, το πηγάδι δεν έχει πάτο.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια των δύο ομάδων, τα δύο έχουν εκτοξευτεί σε Over! (284 πόντοι στο ένα παιχνίδι!!!)

Απελευθερώστε τα αλάνια και αφήστε τους να δείξουν πόσο εύκολα σκοράρουν και δέχονται BUCKETS!

Gkavman out!

Ο προσεχώς MVP κερνάει 40άρες σε ανύποπτους Ταύρους!

ΤΣΙΛΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Θα λήξουν αναίμακτα τα Playoffs της Σούπερλιγκ;