in , ,

Ο προσεχώς MVP κερνάει 40άρες σε ανύποπτους Ταύρους!

Joel Embiid (PHI) Over 33.5 Points @1,85 Stoiximan

Το βραβείο του MVP κάνει μεγαλύτερες στοιχηματικές κωλοτούμπες κι απ’ την απόδοση των Golden State στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας. Για reference, οι Warriors μετρούν 12 νίκες στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια τους και 11 συνεχόμενες ήττες στα εκτός έδρας. Το γνωστό και ως φλικ φλουκ.
Η σεζόν ξεκίνησε με τον Jayson Tatum να κάνει παπάδες και να είναι το φαβορί για το MVP. Εν συνεχεία είχαμε ένα διάστημα που οι Jokic, Embiid, Tatum, Durant ήταν όλοι εξίσου φαβορί για την κατάκτηση.
Περάσαμε στην περίοδο που ο Jokic ήταν το απόλυτο φαβορί σε όλα τα polls και απόδοση 1,30.
Πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο με τον Embiid να είναι το ξεκάθαρο φαβορί με 1,40 απόδοση στις στοιχηματικές.

Απίστευτη προσφορά μέχρι το τέλος του NBA με bonus δωράκι για γνωστό άθλημα με μικρή λευκή μπάλα. Μη χάνεις την ευκαιρία να μπεις στο πιο sharp στοιχηματικό group! Στέλνεις μήνυμα στο Discord ή Instagram Gkavman.

Καθημερινά σημεία στον ΑΧΑΣΤΟ server στο Discord για TSILI PRAKTOREIO:

https://discord.gg/Rmmszvw4PM

Σημερινό ταμείο με:

Joel Embiid (PHI) Over 33.5 Points κόντρα σε Chicago Bulls

Γνωρίζοντας το τεράστιο ΕΓΩ του Καμερουνέζου Center καθώς και την επιθυμία του να πάρει το βραβείο, εικάζω πως δε θα βγάλει το πόδι απ’ το γκάζι και θα συνεχίσει με εξαιρετικές επιθετικές εμφανίσεις μέχρι τέλους για να “κλειδώσει” το MVP Trophy.

Για τι εμφανίσεις όμως μιλάμε;
Στα τελευταία 10 παιχνίδια ο Embiid μετράει 9 30άρες και 7/10 Over. Όταν το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό και ο JoJo βλέπει το παρκέ για 37-38′, είναι δύσκολο έως απίθανο να τον περιορίσεις.

Το low post game του είναι ασταμάτητο, το footwork του αξιοζήλευτο και πλέον είναι ένας legit three level scorer. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αισθητή βελτίωση στο outside shot του με τον Doc να τον χρησιμοποιεί και σε pick and pop καταστάσεις. Επιπλέον το mid range του μετά από αριστερή τρίπλα είναι τρομερά προβλέψιμο και εξίσου ασταμάτητο, καθώς βρίσκει ρυθμό με την hesitation τρίπλα του και το release point του είναι πολύ υψηλό. Τα pick and roll με τον James Harden, με short roll στη βολή του Embiid για εύκολα τελειώματα είναι πραγματικά το καλύτερο στη λίγκα.
Το πιο σημαντικό όπλο του όμως είναι η ικανότητα του να γεμίζει με φάουλ τις αντίπαλες άμυνες και να σουτάρει διψήφιο αριθμό βολών.

Οι Bulls όπως έχουμε πει έχουν βελτιώσει αισθητά την άμυνα τους κόντρα στα guards λόγω της προσθήκης του Beverley και την παρουσία του Caruso. Ο Vucevic όμως παραμένει αμυντικά απαθής και μέτριος.
Σε αυτό το μόνιμο mismatch σε συνδυασμό με το κίνητρο για το MVP ποντάρουμε σήμερα με 35άρα Embiid.

Gkavman out!

Δεν μπορεί να περάσει ούτε μπαλιά κόντρα στον Μεντβεντεφ, under ο αγώνας στο Indian Wells

Ύπνος βαθύς στην άμυνα, πανζουρλισμός στην Σαρλότα!