in , ,

Ισπανικό εξάποντο παραμονής στη νότια Μαδρίτη, τινάζει το ματς στον αέρα ο Λαόθ

Χετάφε – Σεβίλλη:
Σύνολο Καρτών: Over 6.5 @1.87 PameStoixima

Καλημέρα στην παρέα. Οι κάρτες στο Χόφενχαϊμ – Χέρτα πλήρωσαν, όμως το σημείο των σουτ του Γκερέιρο χάθηκε άδοξα, καθώς ο παίκτης έκανε το πρώτο του σουτ στο 15′ λεπτό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, με το σκορ να ανοίγει τρομακτικά στη συνέχεια έως το τελικό 6-1, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην χρειαστεί να κυνηγήσει ξανά το γκολ έως το τελευταίο σφύριγμα. Συνεχίζουμε σήμερα με το γεμάτο από ευρωπαϊκά ντέρμπι κυριακάτικο κουπόνι. Κάπου ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια βρίσκεται και ένα κατά συνθήκη ντέρμπι στην Ισπανία, με το οποίο και θα ασχοληθούμε.

Η Χετάφε υποδέχεται τη Σεβίλλη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της La Liga σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για την ουρά της κατηγορίας. Η Χετάφε βρίσκεται στη 18η θέση με 26 βαθμούς σε 25 παιχνίδια, ενώ η Σεβίλλη στη 13η θέση με 28 βαθμούς σε 25 παιχνίδια. Πάνω από 5 ομάδες αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για να ξεφύγουν από την επαφή με τη ζώνη του υποβιβασμού, επομένως γίνεται αντιληπτό ότι οι νίκες κατά των αντιπάλων σε κοντινές χαμηλές θέσεις μπορούν να αποβούν σωτήριες για μια ομάδα.

Επιλογή μας το Over 6.5 στις συνολικές κάρτες της αναμέτρησης, στο 1.87 του PameStoixima.

Η Χετάφε προέρχεται από δύο αναμετρήσεις κόντρα σε ομάδες κοντά στο δικό της επίπεδο (Χιρόνα και Κάντιθ), στις οποίες είδαμε να βγαίνουν 9 και 10 συνολικές κάρτες. Νωρίτερα στην έδρα της έβγαλε ακόμα δύο φορές το Over 6.5 κόντρα σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαλένθια. Η Σεβίλλη από τη μεριά της επίσης δεν χαρίζεται. Κόντρα στην Αλμέρια στην προηγούμενη αγωνιστική είδαμε να βγαίνουν 10 κάρτες σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι που η Σεβίλλη κέρδισε με 2-1. Περιμένω ένα εξίσου ανταγωνιστικό παιχνίδι σήμερα, με τη Χετάφε να κάνει τα δικά της και τη Σεβίλλη που είναι και η καλύτερη ομάδα να κουβαλάει κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης. Υπενθυμίζουμε πως μας βοηθάει και το ενδεχόμενο της κόκκινης κάρτας στην αναμέτρηση, καθώς αυτή καταλογίζεται ως διπλή κάρτα στην εταιρεία που παίζουμε σήμερα. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο γνωστός και ιδιαίτερα συμπαθής (μπορεί και όχι) στο ποδοσφαιρικό κοινό κύριος Λαόθ, ο οποίος φημίζεται για τις αψυχολόγητες μαζικές κάρτες που μπορεί να δώσει σε ένα παιχνίδι όταν αυτό πάει να ξεφύγει.

Για περισσότερα καθημερινά σημεία με κορυφαίες αποδόσεις, fun bets και τολμηρά παρολί, join στο Discord μας εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25.

Φτιάξαμε τσιλικό BetBuilder παρολί στις 50.00 μονάδες με την πρεμιέρα των playoffs

Παίξαμε σαν ΑΜ να νικήσει και ο Παναθηναϊκός 1-3 στην ΑΕΚ τώρα που έγινε η αρχή