in , ,

Δε ντριπλάρουν με τίποτα οι παίκτες της Κρίσταλ Πάλας, συνεχίζει το βιολί του ο Όσιμεν

Arsenal – Crystal Palace
Συνολικά τάκλιν Arsenal: 14+ & V. Osimhen 2+ Προσπάθειες για Γκολ @1.95 Novibet

Καλημέρα. Έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι, Wolves και Leeds σταμάτησαν στα 42 τάκλιν και σε συνδυασμό με την άνετη επικράτηση της Plymouth με 2-0 επιβεβαιώθηκε η δυάδα διπλασιασμού. Ανάλογα θα συνεχίσουμε και σήμερα με την πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει να είναι αυτή της Arsenal με την Crystal Palace.

Τα 14+ τάκλιν της Arsenal μαζί με τις 2+ προσπάθειες για γκολ του Osimhen προσφέρονται στο @1.95 sτη Novibet.

Οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται τη 12η της βαθμολογίας στο στάδιο Emirates, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επικράτηση και το +3 που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Μπορεί να αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από την Sporting στο Europa League, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχουν συμπληρώσει 5 σερί νίκες. Αν και οι γηπεδούχοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, οφείλουν να προσέξουν ιδιαίτερα, καθώς η Crystal Palace δίνει τη δική της μάχη για την παραμονή. Βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και όπως αναφέραμε και χθες, το ενδιαφέρον εκεί κορυφώνεται.

Πάμε τώρα να αναλύσουμε τον λόγο που επιλέγουμε τα τάκλιν της Arsenal. Οι φιλοξενούμενοι φέτος σε σύνολο 30 αγώνων έχουν επιτρέψει τουλάχιστον 14 τάκλιν στους 27, δεχόμενοι κατά μέσο όρο 20.4. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Arsenal να σημειώνει 29, ενώ αξίζει ακόμη να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο σημείο έχει επιβεβαιωθεί στα 12 από τα τελευταία 13 μεταξύ τους ματς. Θα το συνδυάσουμε με τις 2+ προσπάθειες για γκολ του επιθετικού της Napoli που σήμερα επισκέπτεται την έδρα της Torino. Ο V. Osimhen φέτος μετράει 21/22 over και μέσο όρο 4.3 σουτ/ματς. Πέρυσι στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ίδια αντίπαλο βρήκε από 3 τελικές.

Για περισσότερα σημεία, συζήτηση και αναλύσεις join στο discord εδώ: https://discord.gg/kytz2bUb25

Τιμά το ψωμάκι που έφαγε ο Τσάμπι στο Μόναχο, σίφουνας οι Βαυαροί!

Καλή μέρα να είσαι Βάζελος, στο 15.00 να νικήσει σε ποδόσφαιρο & μπάσκετ