in , ,

Πίσω στην Αίγυπτο στέλνει βαλιτσωμένο τον Ashmoz ο Sam

Sam Patterson VS Yanal Ashmoz:
Σαμ Πάτερσον Να νικήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο @ 1.95 Fonbet

Sam Patterson | UFC

Fala galera amigos!!!

Συνεχίζουμε με την Lightweight κατηγορία και αυτή τη φορά έχουμε τον επικίνδυνο Sam Patterson απέναντι στον ισορροπημένο Yanal Ashmouz. Ο Παλιός Βιταμίνης θα επέλεγε Ashmoz ασυζητί, αλλά αυτή τη φορά όχι.

Ο Sam Patterson έχει μία ποικιλία όσον αφορά στο πως παίζει, έχει όλα τα όπλα στο wrestling και τα χρησιμοποιεί για να ελέγξει τον αντίπαλο και να «κουμαντάρει» το pace του αγώνα. Εξαιρετικό striking, κάνει χρήση διάφορων τεχνικών όπως kicks, punches, knees για να μην μπορούν οι άλλοι να προβλέψουν την επόμενη κίνηση. Εξαιρετικό Muay Thai clinch, απλά εξαιρετικό. Δίνει πόνο με αγκωνιές και γονατιές σε κοντινή απόσταση. Μπορεί να παίξει τόσο σε orthodox αλλά και τόσο σε southpaw στάση, απλά υπέροχο όταν προτιμάνε να παίξουν και με τις δύο στάσεις σε αγώνα.

Ο Yanal Ashmouz, έχει την δύναμη του ΚΟ τόσο στα χέρια, τόσο στα πόδια του. Έχει καλό Striking και όπως και ο Sam, ελέγχει το pace του αγώνα και δεν διστάζει να παίξει «χαμηλά». Εξαιρετικό Grappling με καλά wrestling και μπορεί να παίξει σε top και bottom. Γενικά, είναι επικίνδυνος στο ground and pound, έχει σοβαρές πιθανότητες να κάνει sub τον άλλον όταν είναι σε top θέση.

Το σημείο μας θα είναι:

Σαμ Πάτερσον Να νικήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο @ 1.95 Fonbet

Ο Ashmoz κάνει λάθη, και οι προηγούμενοι αντίπαλοι του δεν είχαν το ίδιο IQ με τον Patterson, Ο Patterson είναι μικρός, αθλητικός και μιλάμε για μεγάλη διαφορά σωματικά μιλώντας. Ο Patterson είναι ο νικητής εδώ πέρα.

Eσύ ακόμα να ενταχθείς στο Discord; Κάνε Join εδώ: https://discord.gg/cXE3pcqx

Σοκάρει την Ευρώπη η Τσέλσι, 4η σερί νίκη κάνουν οι Μπλε με σκόρερ τον Φέλιξ στο 3.15

Δεν φτάνει στο τέλος του ο αγώνας,ξαπλώνει τον Klein νωρίς ο Herbert