in , ,

Όργια του Φλαγκ σήμερα,κερδίζει και πλησιάζει στην παραμονή το Λαύριο

Lavrio – Aris :
Savion Flagg Over 24.5 Points+Rebounds+Assist @1.80 Stoiximan

Καλημέρα, χθες έστω και στο τέλος που ξαφνικά από τους 10 πήγαμε στην ισοπαλία, πληρωθήκαμε,καλοφάγωτα λοιπόν.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στο Κλειστό του Λαυρίου για τον αγώνα της ομώνυμης ομάδας απέναντι στον Άρη για την 19η αγωνιστική της Α1 Stoiximan Basket League.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας από το Περιστέρι, βρίσκονται ξανά στην τελευταία θέση μετά την νίκη της Καρδίτσας απέναντι στον Άρη, και ξέρουν και οι ίδιοι ότι πρέπει να κερδίσουν πάλι σήμερα, έτσι ώστε να φύγουν από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη, ο Άρης μετά την ήττα του στην Καρδίτσα βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, και με νίκη σήμερα πλησιάζει την πέμπτη θέση.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ο συνδυασμός Points+Rebounds+Assist του Savion Flagg, με line 24.5 και απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, από τον Δεκέμβριο και μετά πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά και συμβάλει τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 32 λεπτά και matchup του είναι ο Noah Horchler.

Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις για την Α1 Stoiximan Basket League, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 4, απέναντι στον Προμηθέα, στον Παναθηναϊκό, στον Απόλλων Πατρών και το Περιστέρι. Έχοντας 31, 28, 31 και 29.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Σαουδάραβας Κροίσος, 8 γράμματα, Ρονάλντο και νίκη για την Αλ Νασρ

Σκοράρει ο David ακατάπαυστα, με το διπλό φεύγει η Λιλ από την Τουλούζη