in , ,

Φαίνεται να πέφτει σε τοίχος ο Alcaraz, νίκη με κάλυψη για τον Aliassime

Carlos Alcaraz- Felix Auger Aliassime:

+3.5 Handicap Games Aliassime @2.10 Betsson

Καλησπέρα από Gkavmanjr. Ακόμη μια εύκολη πρόβλεψη η νίκη των Los Angeles Clippers κόντρα στους Golden State Warriors, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να υπερασπιστούν το Crypto.com κερδίζοντας με 134-126 τους πολεμιστές. Πάμε για το τέταρτο σερί ταμείο σήμερα λοιπόν. 

Επιστροφή στην κανονικότητα με τα βλέμματα να στρέφονται και πάλι στο Indian Wells. Σήμερα τα ξημερώματα τα δύο young talents θα βρεθούν αντιμέτωπα για τον ημιτελικό του τουρνουά και φυσικά αναφέρομαι στους Carlos Alcaraz και Felix-Auger Aliassime. Τέταρτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο παικτών με τον Καναδό να έχει «σκουπίσει» μέχρι στιγμής τον Carlito κερδίζοντάς τον και στις 3. Ο Aliassime φαίνεται να έχει βρει τα κουμπιά του Ισπανού αφού όχι μόνο καταφέρνει να τον κερδίζει, αλλά το κάνει και με χαρακτηριστική ευκολία. Ο Καναδός δεν έχει δεχτεί ακόμα break από τον αντίπαλό του στις 3 αναμετρήσεις που έχουν συναντηθεί πράγμα που δείχνει πως ο Alcaraz τα βρίσκει σκούρα κόντρα στο σερβίς του αντιπάλου του. 

Αρχικά ο Alcaraz βρίσκεται στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ισπανός έχει επανέλθει για τα καλά από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το φθινόπωρο κατακτώντας ένα τίτλο στο Μπουένος Άιρες, φτάνοντας στον τελικό του Ρίο Ντε Τζανέιρο και καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Indian Wells. Στο συγκεκριμένο τουρνουά κέρδισε τους Kokkinakis, Griekspoor και Draper, χωρίς να χάσει σετ και παίζοντας πολύ επιβλητικό τένις. Σήμερα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να κερδίσει έναν αντίπαλο που φαίνεται να μην τον βολεύει το δικό του playstyle. 

Από την άλλη ο Aliassime ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 10 της παγκόσμιας κατάταξης. Στο κλείσιμο της περσινής σεζόν βρισκόταν σε εξωφρενική φόρμα έχοντας 16 game winning streak, έπειτα έκανε μια μικρή κοιλιά και τώρα φαίνεται να βρίσκει και πάλι την καλή του φόρμα. Στην τελευταία του αναμέτρηση κόντρα στον Tommy Paul βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ, ενώ ο αντίπαλός του είχε 6 match points που κατάφερε να ανατρέψει ο Καναδός και να πάρει την νίκη. Δεν το έβαλε κάτω και δικαιώθηκε ενώ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση κατά την διάρκεια του τρίτου σετ. 

Το σημερινό προγνωστικό είναι:
Carlos Alcaraz- Felix Auger Aliassime: +3.5 Handicap Games Aliassime @2.10 Betsson

Ο Carlos είναι από τους καλύτερους εν ενεργεία παίκτες , όμως δεν έχει βρει τον τρόπο ακόμα να κερδίσει τον Καναδό. Οι αποδόσεις δίνουν ως ξεκάθαρο φαβορί τον Ισπανό, όμως θα ταχθώ υπέρ της μεταξύ τους προϊστορίας και θα στηρίξω το χάντικαπ των games του Καναδού. Αρκετά value και η νίκη του που βρίσκεται σε απόδοση 3.80. 

In Aliassime we trust & vamos για ταμείο! 

Gkavmanjr out!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Τα HOT της Πέμπτης: Γιουρόπα Λιγκ

Επιστρέφει στις νίκες ο Σάρας,πάει στο σπίτι του ο Ερυθρός