in , ,

Επιστρέφει στις νίκες ο Σάρας,πάει στο σπίτι του ο Ερυθρός

Barcelona – Crvena Zvezda :
Nikola Mirotic 1+ Assist + Barcelona – 3.5 @1.83 Stoiximan

Καλημέρα, ο Giedraitis χθες είχε 15 στατ στο ημίχρονο και μας πλήρωσε στις αρχές της τρίτης περιόδου,τελείωσε με 25,καλοφάγωτα.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Βαρκελώνη για τον αγώνα της Barcelona απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους και από την Fenerbahce την προηγούμενη Πέμπτη, υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να μην κινδυνέψει ακόμα και το πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, πραγματοποιώντας κάκιστο δεύτερο ημίχρονο, και πλέον είδε τις ελπίδες του να εξανεμίζονται για την κατάληψη μιας θέσης στην οχτάδα.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι ένας συνδυασμός Betbuilder, 1+ Assist του Nikola Mirotic και – 3.5 Handicap της Barcelona, σε απόδοση 1.83 στην Stoiximan.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τον καλό του ευατό, και συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας του να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs. Είναι ένα must win παιχνίδι για την Barcelona και από πλευράς ψυχολογίας μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα. Αναμένω να βρεθεί στο παρκέ κοντά στα 28 λεπτά και matchup του είναι ο Ben Bentil.

Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις για την Euroleague, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί στις 4, απέναντι στην Virtus Bologna, την Monaco, τον Ολυμπιακό και την Fenerbahce. Έχοντας 4, 1, 1 και 3. Στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για φέτος κατέγραψε 2.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Φαίνεται να πέφτει σε τοίχος ο Alcaraz, νίκη με κάλυψη για τον Aliassime

Αρνητής ήττας ο Medvedev, εύκολη κατάκτηση τίτλου στο Indian Wells