in , ,

Μusa αλάνι, βάλτα στην Αρμάνι!

Euroleague : Real – Armani
Real ML & Musa 13+ Points @2.00 Stoiximan

Και επειδή είμαι στις καλές μου που πέρασε η ΑΕΚ , πάρτε και δεύτερο άρθρο μιας και σήμερα έχει γεμάτο πρόγραμμα με 6 ματσάκια.

Επόμενο παιχνίδι που μου έκανε κλικ είναι το Ρεάλ – Αρμάνι. Οι Ισπανοί έχασαν προχτές απ΄την Εφές και έχουν σήμερα ακόμα μια ευκαιρία για να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας. Απ΄την άλλη οι Ιταλοί μετά και την επιστροφή του Πάνγκος ανέβασαν στροφές και ήδη μετρούν 4 διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα. Ταυτόχρονα ανέβασαν και την παραγωγικότητά τους αφού ο Καναδός είναι καλός σκόρερ και καλός πασέρ αλλά το βασικότερο είναι πως με την ταχύτητα που δίνει στο παιχνίδι αυξήθηκαν οι κατοχές άρα και οι επιθέσεις της ομάδας.

Σημερινό ταμείο με betbuilder Real ML & Dzanan Musa 13+ Points σε απόδοση 2.00 της Stoiximan.

Δεν θα παρεξηγήσω κανέναν που θα μου πει καλά ρε Γιώργο την περασμένη βδομάδα που τον επιλέξαμε μας πήγε κουβά και τώρα πάλι ποντάρεις τα λεφτά σου σε αυτόν. Δεν έχει κανείς σας άδικο όμως δεν μπορώ να παραβλέψω εύκολα το γεγονός πως πρόκειται για τον πιο χαρισματικό σκόρερ της Ρεάλ ο οποίος παίζει ακατέβατα 26 λεπτά και με τις απουσίες που μαζεύτηκαν στην περιφέρεια πολύ πιθανό να τσιμπήσει και κάνα 3λεπτο παραπάνω. Και επειδή μέσα στη σεζόν τρέχει με σχεδόν 15.5 πόντους μέσο όρο δύσκολα θα επαναλάβει τόσο κακή εμφάνιση όσο με τη Βαλένθια όπου δεν πήρε καν τις προσπάθειες που συνηθίζει. Όπως είδαμε και με την Εφές ήταν αυτός που ξεχώρισε επιθετικά μαζί με τον Ντεκ σημειώνοντας 16 πόντους σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής και με μόλις 10 σουτ. Αρκετά οικονομικός και αρκετά συνεπής.

Η Αρμάνι με Νεϊπίερ και Πάνγκος αδυνατίζει αρκετά στην άμυνα αφού και οι δύο παίχτες κάνουν πανεύκολα φάουλ για να σταματήσουν τον παίχτη τους γεγονός που μπορεί να οδηγήσει τον Βόσνιο στην γραμμή των βολών. Βέβαια δεν στηρίζομαι τόσο σε αυτό το ενδεχόμενο όσο στο γεγονός πως επειδή και οι δύο είναι αρκετά σημαντικοί για το παιχνίδι του Μεσίνα και τους θέλει στο παρκέ όσο το δυνατόν περισσότερο, στην άμυνα είναι ανεμικοί έως αδιάφοροι. Με δεδομένη την ταχύτητα που δίνουν στο παιχνίδι της Αρμάνι αλλά και με την ευκολία που κάνουν λάθη στην προσπάθεια για κάποια πάσα οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για τον Μούσα να πετύχει 13 ποντάκια και να μας δικαιώσει που σήμερα πάλι επιμείναμε σε αυτόν. Η Ρεάλ δεν πρέπει και δεν γίνεται να χάσει από ομάδα εκτός 8άδας αν θέλει να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα μπορεί το πλεονέκτημα πόσο μάλλον στην έδρα της όπου την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε απ΄την Μπασκόνια σε ένα ματς που ήταν μπροστά στο σκορ 38 απ’τα 40 λεπτά. Άρα έχουμε άσσο , έχουμε και 13 πόντους Μούσα. Εντάξει είμαστε ? Εντάξει είμαστε..

Για αναλύσεις και πολύ μπασκετοκουβέντα κάνε join στον server του Tsili Praktoreio πατώντας εδώ: https://discord.gg/Rmmszvw4PM

Κάθε δύο λεπτά θα ακούγεται η σφυρίχτρα του Ντι Μπέλο στο Villareal

Θεϊκό ταμείο μας στέλνει ο Jesus της Άρσεναλ, στο 3.40 να σκοράρει απόψε