in , ,

26 reasons why να χάσουν οι Warriors, νίκη σήμερα για τους Clippers

Los Angeles Clippers-Golden State Warriors:

Clippers to win @1.72 Betsson

Καλησπέρα από Gkavmanjr. Ο αγώνας μεταξύ Tommy Paul και Aliassime χρειάστηκε τρία σετ για να λήξει με τον Καναδό να πραγματοποιεί μία εξαιρετική ανατροπή και να κερδίζει στο τρίτο σετ με tie-break τον «γηπεδούχο» αντίπαλό του.Δύο σερί ταμεία μετράμε και σήμερα θα πάμε για το τρίτο.

Θα μεταφερθούμε στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ εκεί όπου με 7 παιχνίδια θα έχουμε ένα γεμάτο θέαμα βράδυ με πολύ μπασκετάκι. Οκτώ ομάδες διεκδικούν τέσσερις θέσεις για τα Playoff της Δύσης και σήμερα θα αγωνιστούν οι δύο εκ αυτών. Στο Crypto.com Arena θα αγωνιστούν οι Los Angeles Clippers με τους Golden State Warriors. Θα είναι η τέταρτη και τελευταία για την Regular Season αναμέτρηση για τις δύο ομάδες. Οι πολεμιστές προηγούνται με 2-1 στις νίκες, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να υπερασπιστούν το «σπίτι» στους μεταξύ τους  αγώνες. 

Αρχικά οι Warriors βρίσκονται στην πέμπτη θέση της δυτικής περιφέρειας με 36 νίκες και 33 ήττες. Στα τελευταία δύο παιχνίδια πραγματοποίησαν δύο πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Milwaukee Bucks και Phoenix Suns. Στο παιχνίδι με το Milwaukee ο Steph Curry ήταν εντυπωσιακός σκοράροντας 36 πόντους στο σύνολο με 20 εξ’αυτών να βρίσκονται στην τελευταία περίοδο και την παράταση. Στον αγώνα με τους Suns πρωταγωνιστής ήταν ο άλλος splash brother (AKA Klay Thompson) ο οποίος σκόραρε 38 πόντους και μάζεψε 5 σκουπίδια. 

Από την άλλη οι Clippers βρίσκονται και αυτοί έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας έχοντας 36 νίκες και 33 ήττες κι αυτοί. Στην έδρα τους μετράνε 18 νίκες και 15 ήττες, ενώ κατάφεραν να σπάσουν το αρνητικό σερί των πέντε ηττών κάνοντας τρεις νίκες στη σειρά κόντρα σε Μέμφις, Τορόντο και Νέα Υόρκη. Ο superstar της ομάδας, Kawhi Leonard, έχει 32 πόντους μέσο όρο στα τελευταία 3 παιχνίδια. Τα πράγματα άρχισαν να δείχνουν πιο αισιόδοξα για το μέλλον της ομάδας στην μετά-Westbrook εποχή. 

Το σημερινό προγνωστικό είναι:
Los Angeles Clippers-Golden State Warriors: Clippers to win @1.72 Betsson

Οι Golden State Warriors μετράνε 8 σερί ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια και είναι από τις χειρότερες ομάδες στα εκτός με 7 νίκες και 26 ήττες μακριά από τo Chase Center. Από την άλλη οι Clippers φαίνεται να έχουν βρει τα πατήματα τους κερδίζοντας 3 ντέρμπι στην σειρά και θεωρώ πολύ value την ισορροπημένη απόδοση που προσφέρεται η νίκη τους από την Betsson. Το κίνητρο για την διεκδίκηση της πέμπτης θέσης υπάρχει, επομένως από εμένα έχουν την στήριξή μου στον σημερινό τους αγώνα. 

In Clippers we trust & vamos για ταμείο! 

Gkavmanjr out! 

Έτοιμοι να βομβαδίσουν τα καλάθια οι Θάντερ, μας πληρώνει εύκολα το οβερ

Ματσάρα στο Ισραήλ,με το διπλό φεύγουν οι Βάσκοι