in , ,

Εύκολη νίκη για τον Μολδαβό,νωρίς γυρνάει στην Μόσχα ο Volkov

Alexander Volkov VS Alexander Romanov:
Νίκη Alexander Romanov @ 1.72 Fonbet

Alexandr Romanov Stats, News, Bio | ESPN

Fala galera amigos!!!

Όταν ανακοινώθηκε ο αγώνας, αναρωτιόμουν αν θα δώσουν αουτσάιντερ τον Romanov ή όχι, εν τέλη δεν τον έδωσαν, έξυπνα κινήθηκαν οι στοιχηματικές. Ο Romanov έχει όλα τα εφόδια για να τα πάει καλά σε αυτό το division. Είναι αθλητικός, δυνατός σαν τους υπόλοιπους, έχει το wrestling για να σε λυγίσει και δύναμη στα χέρια. Και σε ρίχνει κάτω αν δεν είσαι προσεχτικός, απλά θα πάει σπίτι έχοντας κάποιο πλευρό σου. Το submission game του είναι ακραίο. Προσπαθεί να βγάλει κάποιο μέρος του σώματος και αυτό του κόστισε την τελευταία φορά που έπαιξε. Ο αντίπαλος του τις έτρωγε μέχρι που κουράστηκε. Είπε ότι αυτό που έμαθε από την μάχη αυτή ήταν να μην το αφήνει για τους κριτές. Μου αρέσει αυτό, είδαμε πολλά όργια από τους κριτές εδώ και 2 χρόνια τώρα.

Ο Volkov είναι άλλη περίπτωση, εδώ και 2 χρόνια είναι άλλος άνθρωπος. Ήταν καλός έχοντας απέναντι τον Jarzinho, ακόμα καλύτερος όταν είχε τον Overeem. Μετά από αυτό τον αγώνα περίμενα να τον δούμε με την ζώνη. Ήταν μέτριος όταν νίκησε τον Tybura και ήταν απίστευτα κακός απέναντι στους Gane και Aspinall. Είναι τεράστιος και μεγάλο άνοιγμα χεριών. Απλά έχει «max-άρει» το σώμα του. Εξαιρετικό striking, καλό footwork και έχει στόχο. Έχει δείξει ότι έχει καλά takedown defense αλλά δεν το έδειξε αυτό όταν είχε τους Blaydes και Aspinall απέναντι του. Τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε δυνατούς παίχτες.

Το σημείο μας θα είναι:

Νίκη Alexander Romanov @ 1.72 Fonbet

Ο Volkov καλύτερα να προετοιμαστεί για τον πρώτο γύρο γιατί θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μου άρεσε πως αυτός άφηνε τον Aspinall να τον τυραννάει σε όλο το παιχνίδι, και έχω την σκέψη ότι ο Romanov θα κάνει το ίδιο πράγμα.

Eσύ ακόμα να ενταχθείς στο Discord; Κάνε Join εδώ: https://discord.gg/cXE3pcqx

Με τον μούφα Κλάιμπερν πληρώνομαστε σήμερα στην Γερμανία

“Ζαχαρώνουν” την παραμονή με μπόλικο ξύλο στο Goodison Park