in , ,

Σπίτι του στέλνει νωρίς τον Jones, ο Garbrandt

Cody Garbrandt VS Trevin Jones:
Κόντι Γκάρμπραντ Να νικήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο @ 2.06 Fonbet

Cody Garbrandt Stats, News, Bio | ESPN

Fala galera amigos!!!

Η περασμένη εβδομάδα ήταν το κάτι το καταπληκτικό, είχα μία απίστευτη ικανοποίηση όταν είδα να παίζουν τα παιδιά μας ακριβώς όπως σας τα είχα γράψει, θα πήγαιναμε για το απόλυτο αν δεν ακυρωνόταν ο αγώνας του Spann με τον Krylov, αλλά προχωράμε και το ξεχνάμε. Από τα κακά των UFC Fight Night είναι ότι δεν είναι τόσο «mainstream» όσο οι βραδιές UFC με τριψήφιο νούμερο μπροστά και αυτό κυρίως το ένα είναι PPV.

Σήμερα θα ταξιδέψουμε στην bandamweight division όπου έχουμε να κάνουμε με τον καταπληκτικό Cody Garbrandt απέναντι σε έναν όχι και τόσο καλό Trevin Jones.

Είναι σχετικά εύκολο να κάνουμε breakdown το fight μας εδώ. Ο Cody είναι καλύτερος από τον Trevis Jones σε όλους τους τομείς του ΜΜΑ, είναι εξαιρετικά ταλαντούχος αλλά, υπάρχει και ένα αλλά εδώ, έχει ένα σημαντικό πρόβλημα και το πρόβλημα βρίσκεται ακριβώς στο πρόσωπο του και συγκεκριμένα στο σαγόνι του. Μου αρέσει που όταν έχασε από τον Kai-Kara France στο τελευταίο του παιχνίδι, έστρωσε και πήγε να προπονηθεί με τον Khamzat και το gang του, και με αυτά που είδα κάνει την καλύτερη δυνατή προπόνηση, μη ξεχνάμε όμως ότι ο Kai-Kara France δεν είναι κάποιος τυχαίος, ξετρυπώνει και ρίχνει ΚΟs από το πουθενά.

Ο Trevin Jones από την άλλη, ξεκίνησε την πορεία του στο UFC κάνοντας μία νίκη με ΤΚΟ στον Mario Bautista, από τότε, σημειώνει 3 σερί ήττες σε kakhramonov, Basharat, Barcelos και έχει τώρα ρεκόρ 1-3 στο UFC με ένα NC στις 5 εμφανίσεις του.

Σ.Σ: NC εννοούμε το No Contest είναι ο αγώνας που λήγει χωρίς να υπάρχει νικητής, δεν εννοούμε την ισοπαλία αλλά αν ας πούμε κάνεις eye poke και στη συνέχεια έχουμε doctor stoppage, λήγει το παιχνίδι και δεν κερδίζει κανένας από τους δύο ούτε τιμωρείται και κάποιος.

Και το σημείο μας θα είναι:

Κόντι Γκάρμπραντ Να νικήσει νωρίτερα από το προγραμματισμένο @ 2.06 Fonbet

Όπως είπα και πιο πάνω, ο Cody μπορεί να ισοπεδώσει τον Jones. Και όπως βλέπω τον αγώνα θα εξελιχθεί κάπως με τα προηγούμενα παιχνίδια του Cody, δεν θα αργήσει μέχρι τα δυο τους ξεκινήσουν να ρίχνουν μπουκέτα. Και οι δύο μπορούν να ισοπεδώσουν όποιον βρουν στο πέρασμα του, αλλά ο Cody θα έχει το τελευταίο λόγο.

Eσύ ακόμα να ενταχθείς στο Discord; Κάνε Join εδώ: https://discord.gg/Cm5Q9qNV

Σε μεγάλη φόρμα η Νις, δε γίνεται να λείπει από κανένα δελτίο!

Πληρώνει σήμερα η Αλμίρε κερδίζοντας το χωριό της Ντόρντρεχτ