in

Εκτροχιασμό τρένου ή άλωση της Αγίας Σοφίας θέλουν ΑΕΚ-ΠΑΟ, προφανώς και θα έρθει Χ

Η Αθήνα και η Ελλάδα γενικότερα διχάζεται απόψε καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου Αθηναϊκού ντέρμπι, το οποίο μάλλον θα κρίνει και το πρωτάθλημα, καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση που θα μας μείνει καιρό χαραγμένη στη μνήμη, λόγω των Super Ενισχυμένων αποδόσεων που έβγαλε η Stoiximan.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Με τον αέρα της Αγίας Σοφίας θα μπει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, ούτως ώστε να βρει 1 γρήγορο γκολ, το οποίο και θα απαλλάξει την πίεση των ποδοσφαιριστών & της ομάδας ,που δημιούργησε το αρνητικό αποτέλεσμα της μοναχοκόρης στα Γιάννενα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με στρατηγό τον Σέρβο Τσέτνικ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα χτυπήσει εκεί που πονά η ΑΕΚ, στα κενά που θα βρει ο Παναθηναϊκός από τους χώρους που θα του δώσει η ΑΕΚ για το πρέσσινγκ της.

Ευελπιστούμε Αραούχο και Λιβάι να πήγαν σε ένα συνεργείο για ευθυγράμμιση μπας και πετύχουν πλέον τα γκολ που έχαναν παλαιότερα με κενό τέρμα από τα 2 μέτρα, όσον αφορά τον Σπόραρ φάινεται πως το παρατσούκλι ”Σκόραρ” δεν του άρεσε και πολύ, μιας στις τελευταίες του εμφανίσεις δεν είναι και τόσο αποτελεσματικός, ωστόσο δεν τον παίρνει να μην σκοράρει και σήμερα, ειδάλλως θα χάσει την θέση του από τον Φωτάρα τον Ιωαννίδη.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

A trend that keeps on trending!

Με το παρατσούκλι του Βαγγέλη Ιωάννου καλωσόρισαν (ξανά) οι Τexas Legends τον Ντόρσεϊ