in , ,

Προτελευταία στροφή της Euroleague

Partizan – Bayern Munich :
Mathias Lessort 11+ Points + Handicap Partizan +5.5 @1.80 Stoiximan

Καλημέρα, ο McCullum μαζί με το σύνολο πόντων των δύο ομάδων προχθές μας πλήρωσαν σχετικά εύκολα, καλοφάγωτα.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στο Βελιγράδι για τον αγώνα της Partizan απέναντι στην Bayern Munich για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη τους απέναντι στην Igokea για την Αδριατική λίγκα, μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της οχτάδας. Από την άλλη, η Bayern Munich νίκησε την Heidelberg προχθές για το εγχώριο πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες, ξέρει ότι σήμερα θα έχει πάλι δύσκολο έργο εκτός έδρας, και με πιθανή νίκη θα ισοβαθμίσει με την σημερινή της αντίπαλο.

Το σημείο από τον αγώνα, είναι οι 11+ Points του Mathias Lessort, και το Handicap +5.5 της Παρτιζάν με απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Ο Γάλλος σέντερ, όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, είναι από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίχτες της ομάδας του, βρίσκεται στο παρκέ περίπου 32 λεπτά, όσα αναμένω να βρεθεί και σήμερα. Matchup του ο Othello Hunter.

Στις 5 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, το Over του line, έχει επιβεβαιωθεί και στις 5, απέναντι στην Villeurbanne, την Anadolu Efes, την FMP Beograd, την Fenerbahce και την Igokea. Έχοντας 15, 13, 14, 12 και 14.

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Μιας και ξεκίνησε το NFL, η Euroleague και η Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Same team different day

Ποπ κορν και θέαμα