in

Υποδειγματικό GG & over το τελευταίο Μουντιάλ του Μόντριτς με την Κροατία

Μικρός τελικός σήμερα ή απλός το ματς των λούζερς που κανείς δεν θα δει πέρα από τους Κροάτες, τους Μαροκινούς και εμάς που θέλουμε να βγάλουμε φράγκα μέσω των γαμάτων Super Ενισχυμένων που έβγαλε για μια ακόμη φορά η Stoiximan για την αναμέτρηση.

Κροατία-Μαρόκο

Ανεξήγητο πως δεν κατάφερε το Μαρόκο να σκοράρει κόντρα στους Γάλλους που πήγαιναν με σβηστές μηχανές μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κυριολεκτικά έμοιαζε να τα κάνει όλα άψογα μέχρι την τελική φάση, όπου και οι παίκτες του μάλλον ξεχνούσαν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Στον αντίποδα οι Κροάτες δεν απείλησαν σε τόσο μεγάλο βαθμό τους ψυχωμένους Αργεντίνους, αυτό όμως θα αλλάξει απόψε που μπαίνουν στην αναμέτρηση ως το φαβορί.

Θα πρέπει πάντα να κρατάμε μια πισινή και γι΄αυτήν την περίπτωση καθώς αμφότερες οι ομάδες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα κάθε ματς στα νοκ άουτ να ξεκινά από τη διαδικασία των πέναλτι, όπου σε αυτό το τουρνουά θριάμβευσαν.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Χόρφορντ ρίχνει αγκωνίδι στα γεννητικά του Βάγκνερ, να αγιάσει ο αγκώνας του ευχή όλων των Ελλήνων (vid)

Στα πέναλτι κρίνεται ο πιο προβλέψιμος μικρός τελικός της ιστορίας των Μουντιάλ