in

Akil M-onster!

Basket League : Περιστέρι – ΑΕΚ
Akil Mitchell 7+ Rebound & AEK +8.5 @1.87 Stoiximan

Καλημέρα και ταμείο από Paolo Banchero. Χαλάλι ο ιδρώτας που ρίχνει σε κάθε ματς.Κάναμε το 2/2 στα NBA άρθρα μας. Πάμε στα δικά μας τώρα.

Ματσάρα σήμερα στα δυτικά προάστια αφού το Περιστέρι παίζει με την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι 3ης θέσης θα έλεγε κανείς. Το περιστέρι έχει μπει δυνατά στην σεζόν αφού τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός το σύνολο του Kill Bill τα πάει περίφημα έχοντας μόνο μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ενώ στην Ευρώπη κέρδισε μέχρι και την κάτοχο του BCL Τενερίφη.Η ΑΕΚ επίσης δείχνει καλά στοιχεία στο παρκέ παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ και στο πρωτάθλημα έχει κάνει το 2/2. Σίγουρα το σημερινό ματς θα είναι ένα καλό crush test για το που μπορούν να φτάσουν στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν αρκετούς ποιοτικούς παίχτες και σίγουρα θα δούμε αν μη τι άλλο ένα θεαματικό ματς. Θα σταθώ σε έναν παίχτη που απ’την πρώτη στιγμή μου έχει κάνει εντύπωση η δυναμική που βγάζει μέσα στο ματς αλλά και η ποιότητά του και σίγουρα δεν θα τον βλέπουμε για πολύ καιρό στα μέρη μας. Αυτός δεν είναι άλλος απ΄τον Ακίλ Μίτσελ. Ο power forward της ΑΕΚ είναι καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση αφού η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα. Έχει τρομερή έφεση στο ριμπάουντ είτε αμυντικό είτε επιθετικό αφού πέρνει πολύ καλές τοποθετήσεις και το κάνει να φαίνεται πολύ εύκολο. Απόψε θα βρει απέναντι του έναν επίσης πολύ δυναμικό παίχτη και έμπειρο τον Μίρο Μπίλαν. Η ΑΕΚ διαθέτει και άλλους ικανούς ριμπάουντερς στο ρόστερ όπως είναι ο Μαγκρίφ και ο Μάντσεν, ενώ το Περιστέρι με την απουσία του Κασελάκη θα στηριχτεί αρκετά στους Μπίλαν και Τζούστον.

Το σημείο που επιλέγω απ’το σημερινό ματς είναι το Betbuilder Mitchell 7+ Rebounds & AEK +8.5 σε απόδοση 1.87 της Stoiximan.

Η παρουσία του Μπίλαν στην 5άδα αλλά και το γεγονός πως το παιχνίδι αναμένεται ντέρμπι κάνουν την παρουσία του Μίτσελ στο παρκέ απαραίτητη γι’αυτό πιστεύω πως θα τον δούμε να παίζει σίγουρα 30 λεπτά. Άλλος ένας λόγος που επιβάλει την παρουσία του είναι τα picks που στήνει ο Φραζίερ μαζί του για να ανοίξει ο διάδρομος για κάποιο drive του ή σουτ απ΄το mid-range. Πάμε τώρα να δούμε το σημείο μας και στατιστικά. Σε 4 ματς ως τώρα ο Μίτσελ έχει 9/3/9/13. Δηλαδή 3/4 over . Στο μόνο ματς που δεν πέρασε το line του ήταν το ματς με την Καρδίτσα όπου ‘επαιξε μόλις 22 λεπτά λόγω της διαφοράς που είχε πάρει η ΑΕΚ. Με το σημερινό ματς να είναι ντέρμπι όπως δείχνει και το spread στο +-2.5 περιμένω να παίξει σίγουρα ένα γεμάτο 30λεπτο και να μας πληρώσει.

Για περισσότερα σημεία καθώς και βέλτιστες αποδόσεις , αλλά και πολύ πολύ πολύ μπασκετοκουβέντα join στο Discord https://discord.gg/kytz2bUb25

Ή στείλε μου μήνυμα στο Instagram, στο profile: https://www.instagram.com/giwrgos11/

Pick your poison, Ivey!

Ντέρμπι στην Γαλικία