in

Καρεμπέ:Ο coach της Μακάμπι ήταν στη λίστα μας, περίεργο που δεν πήγε με τους χαμένους

Λίγο μετά την πρόσληψη Μίτσελ ο Καρεμπέ έκανε για μια ακόμη φορά δηλώσεις σε διεθνή μέσα δείχνοντας πως θα μπορούσε, να ακολουθήσει άνετα καριέρα πολιτικού με τις αρλούμπες που ξεστόμισε. Αυτή τη φορά δεν μίλησε για τελικούς Europa με τους Ερυθρόλευκους, αλλά για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

«Είχαμε ενδιαφερθεί για τον Μπάρακ Μπακχάρ. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Από τις άνωθεν δηλώσεις μπορεί να καταλάβει κανείς πως όχι μόνο ο Μίτσελ ήταν μια λύση ύστατης ανάγκης, αλλά και πως οι ιθύνοντες συνεχίζουν να κοιτάνε ξένους προπονητές, όταν ο 3ος κατά σειρά προπονητής των Κόκκινων δεν έχει ξεκινήσει ακόμη καλά-καλά τη δουλειά του.

Η τακτική του ”οποίος μας κερδίζει τον θέλουμε” δεν καρποφόρησε ούτε με τον Τσέρι της Μακάμπι, αλλά ούτε και με τον Προπονητή της. Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός μπορεί να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του με τον Μίτσελ, αν τον εμπιστεύονται πράγματι. Εάν εμπιστεύεστε και σεις τον Ολυμπιακό τότε στην Stoiximan το να κατακτήσει το Πρωτάθλημα πληρώνει στις 2.30 μονάδες.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ευτυχώς δεν πέφτει κανείς!

5η σέρι γκέλα για την Αγγλία απόψε στην Ιταλία, λογικά θα ρεφάρουν στο Μουντιάλ