in

Έδρα και προϊστορία δείχνουν το δρόμο

Τσέλτεναμ – Γουόλσολ :

Νίκη Τσέλτεναμ @2.06 Novibet

Καρφωμένες από μάτι φαίνεται πως είναι οι δύο τελευταίες επιλογές μας, καθώς η Βίκινγκ με 2 φάσεις έβαλε ένα γκολ στο 4ο λεπτό, άλλο ένα στο 86ο και απέδρασε από την έδρα της Σάντνες, παρά τη πίεση της γηπεδούχου από την αρχή μέχρι το τέλος (1-2 τελικό). Προχωράμε.

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και στο Τσέλτεναμ, με την ομάδα του Γουέιντ Έλιοτ να υποδέχεται την Γουόλσολ των χιλίων προβλημάτων, για το EFL Trophy, σε μια δυνατή αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί.

Θα επιλέξουμε τη νίκη της Τσέλτεναμ σε απόδοση 2.06 στη Novibet, περιμένοντας τη γηπεδούχο να δείξει στο χορτάρι τη διαφορά ποιότητας απέναντι στην αντίπαλό της.

Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, με την Τσέλτεναμ να προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά στη League One, έχοντας 2-1-1 στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις της, παίρνοντας μεγάλη τόνωση αυτοπεποίθησης στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Μίλτον Κέινς Ντονς, με μια πειστική εμφάνιση και νίκη (1-2) μέσα στην έδρα της αντιπάλου.

Από την άλλη η Γουόλσολ απογοητεύει στη League Two, μη έχοντας δει τη χαρά της νίκης στους τελευταίους 9 αγώνες της, χάνοντας τα μυαλά της μετά την πρόκριση απέναντι στη Σουίντον για το EFL Cup, ενώ ηττήθηκε παράλληλα στο γήπεδό της από τη Γουέστ Χαμ U21 στην πρεμιέρα του Trophy. Επιπρόσθετα το κυριότερο για τη φιλοξενούμενη είναι η σωτηρία και η διοργάνωση του EFL Trophy είναι δευτερεύουσα υπόθεση.

Όσον αφορά την προϊστορία είναι και αυτή υπέρ μας, καθώς οι τελευταίες 9 αναμετρήσεις των δύο ομάδων ήταν 5-2-2, με την Τσέλτεναμ να κυριαρχεί και να θέλει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο σακούλι των αναμετρήσεων απέναντι στην Γουόλσολ.

Περισσότερη κουβεντούλα και στοιχηματικά tips, join στο Discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

One more time

Εθνική Μυκόνου έπαθε η Σλοβενία, αποκλείστηκαν επειδή έπιναν μέχρι τις 5 το πρωί