in , ,

Recap σημείων Eurobasket

Μιας και φτάσαμε στο τέλος του Eurobasket, είπα να κάνω ένα recap να δούμε για το τι έχουμε κάνει έως τώρα.

Για αρχή, είδαμε την Ισπανία, που όλοι στην αρχή την είχαν ξεγραμμένη και τέταρτο φαβορί, να κατακτά το τέταρτο ευρωπαϊκό της πρωτάθλημα, και να αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ακόμα και χωρίς την παλιά της φρουρά, τον όρο Ομάδα. Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις για μένα ήταν η Πολωνία και η Γερμανία , που κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά, και διεκδίκησαν ένα μετάλλιο μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση του τουρνουά, ήταν η Σερβία η οποία ήταν το νούμερο ένα φαβορί, και αποκλείστηκε από την Ιταλία στους 16,σίγουρα οι Σέρβοι θα προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις του χρόνου στο Mundobasket. Σλοβενία και Ελλάδα αποκλείστηκαν στην οχτάδα,και σίγουρα θα ήθελαν να διεκδικήσουν έστω ένα μετάλλιο, αλλά η Πολωνία και η Γερμανία είχαν άλλη άποψη. Είδαμε ωραίο μπάσκετ και από την Φιλανδία, και βλέπουμε ότι η ομάδα έχει μέλλον, και η έκπληξη των ομίλων ήταν το Βέλγιο που προκρίθηκε με 3 νίκες στους 16!

Πάμε λοιπόν στα σημεία μας, και να δούμε τι κάναμε :

Recap Eurobasket :
32/48 Σημεία (66.666%)
12/18 Άρθρα   (66.666%)
3/4 μακροχρόνια ομίλων
+12.75 Units
Roi : +23.18%

Αν και είμασταν άτυχοι σε κάποια σημεία βλέπε Obst, Slaughter, Ponitka με το DQ, Lukashov, Salin , κλείσαμε πολύ δυνατά το τουρνουά με θετικό πρόσημο,και ξεκινήσαμε δυνατά την σεζόν, με την Stoiximan να μας προσφέρει τις καλύτερες αγορές και αποδόσεις!

Σε δύο εβδομάδες περίπου ξεκινάει η Euroleague και το Eurocup, όπως και η Α1 λίγο μετέπειτα, όπου θα έχουμε και άλλα σημεία,μιας και μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς.

Μιας και το NFL ξεκίνησε , αλλά πλησιάζει και η έναρξη της Euroleague και της Α1, μην χάσεις την ευκαιρία να βρεις περισσότερα σημεία στο VIP. Στείλε μου μήνυμα στο Discord ή στο Instagram στο παρακάτω προφίλ :
https://www.instagram.com/chris_spawn_salonikidis/

Για περισσότερα σημεία καθημερινά καθώς και βέλτιστες γραμμές και αποδόσεις, join στο discord εδώ : https://discord.gg/kytz2bUb25

Κοντά σε Μπλαν ή Μπενίτεθ ο Γαύρος, θετικοί στο να κάνουν διακοπές 1 μήνα στην χώρα μας

Για ρατσισμό καταγγέλουν τον Φούντα στο MLS, περήφανος συμπαίκτης Κατίδη (vid)