in

Η ημέρα των φαβορί!

France Team Total Over 83.5 @1,77 Fonbet
Germany Team Total Over 85.5 @1,70 Fonbet

Ακόμη δύο ταμεία στο Eurobasket, ένα στο άρθρο και ένα στο Discord.
Italy Team Total Over 77.5 ✅ (85 Points)
Poland +14.5 ✅ (νίκησε κι όλας)

Δεν υπάρχει λοιπόν κάποια δικαιολογία, συνεχίζουμε με ταμεία και στα ημιτελικά του Eurobasket.

France Team Total Over 83.5 κόντρα σε Poland
Germany Team Total Over 85.5 κόντρα σε Spain

France

Ένα rollercoaster ride για την εθνική Γαλλίας, που θα έπρεπε να έχει αποκλειστεί στους 16 κόντρα στην Τουρκία, πριν χάσει 2 βολές από αντιαθλητικό ο Cedi Osman και καπάκι λάθος στην επαναφορά, ή στους 8 απ’ την Ιταλία, πριν σταματήσει η επίθεση των Ιταλών να λειτουργεί 2′ πριν τη λήξη και το ματς να πηγαίνει στην παράταση.
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… αλλά και τρεις του κλέφτη θα είναι, γιατί δεν βλέπω την άμυνα των Πολωνών να μπορεί να σταματήσει τους Γάλλους. Οι Πολωνοί είναι ομάδα που δεν μπορείς να υποτιμήσεις, αλλά το καλό για εμάς είναι ότι αποφεύγουμε το handicap και πάμε καρφί στο ταμείο. Η ομάδα του Mateusz Ponitka και AJ Slaughter έχει σημειώσει δύο herculean νίκες, κόντρα στην Ουκρανία και κόντρα στην Σλοβενία.
Τα score των εν λόγω αγώνων;
POL 94 – UKR 86
POL 90 – SLO 87

Ο λόγος για τις ιστορικές τους νίκες είναι το επιθετικό τους ταμπεραμέντο και η fast paced offense που βασίζεται σε pick n roll του Ponitka, isolation Plays για AJ Slaughter και γρήγορο γύρισμα της μπάλας για εκτελέσεις τριπόντων.
Αυτό ευνοεί το σημερινό μας σημείο, καθώς οι Πολωνοί δε φημίζονται για τη lockdown άμυνα τους.
Στο φετινό τουρνουά έχουν δεχτεί:
84 from Czechia
89 from Finland
76 from Israel
69 from Holland
96 from Serbia
86 from Ukraine
87 from Slovenia

Μετά από μια δύσκολη νίκη και μια εξωπραγματική υπέρβαση, θεωρώ πως ήρθε η ώρα της απότομης προσγείωσης για τους Πολωνούς, με τη μορφή 90 πόντων από τους Γάλλους.

Germany

Το φαβορί στο παιχνίδι με την Ισπανία και η προσωπική μου επιλογή για την κατάκτηση του τουρνουά, η Γερμανία είναι η πιο ολοκληρωμένη επίθεση απ’ τις 4 ομάδες. Μια υγιής μίξη από drivers, 3pt threats, pick n roll, pick n pop, αιφνιδιασμούς και isolation offense, they can do it all!
Απ’ την άλλη, οι Ισπανοί κέρδισαν τους Λιθουανούς όντας outsiders και τους Φινλανδούς με ανατροπή. Σε κανένα απ’ τα δύο παιχνίδια δεν βασίστηκαν στην άμυνα τους για να πάρουν τα παιχνίδια.
94 from Lithuania
90 from Finland

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε ένα τρομερό σερί με 80+ πόντους σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια.
92 vs Germany
109 vs Lithuania
80 vs Slovenia
106 vs Hungary
85 vs Montenegro
107 vs Greece

Τόσο οι Ισπανοί όσο και οι Γερμανοί βασίζονται στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρώ πως θα είναι πραγματικά εύκολο για τις δύο ομάδες σήμερα να σκοράρουν. Σε ένα παιχνίδι που θα είναι guns blazing, δίνω το στοιχηματικό πλεονέκτημα στην πιο πλήρη και ταλαντούχα ομάδα.

Gkavman out!

Δανός ολετήρας στον άξονα

Να γίνει ένα με το γρασίδι