in

Νέο μπαμ με Βέρμπιτς, τους Galacticos χτίζει ο μεγαλύτερος Παναθηναικός εν ζωή

Οι δουλειές στα καράβια πάνε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και ο μεγαλύτερος Παναθηναικός που έχει πατήσει το πόδι του στη γη συνεχίζει να βρίσκεται σε shopping spree.

Ο Τιμονιέρης του Κυπελλούχου Παναθηναικού, Ιωάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή να κινηθούν για εξτρέμ και έτσι οι Πράσινοι έκλεισαν άμεσα deal με τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς της Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος εξτρέμ θα κάνει χρήση του δικαιώματος της FIFA για τις εμπόλεμες ομάδες, ώστε να μείνει άμεσα ελεύθερος για να τον Παναθηναϊκό και από τον Γενάρη του 2023 θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους ”πράσινους” για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς έληγε έτσι και αλλιώς η σύμβασή του με τους Ουκρανούς στο τέλος της χρονιάς.

Μετά τις γκέλες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ καταλαβαίνουμε ότι οι βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος θα είναι οι εναπομείνασες Αθηναικές ομάδες. Στην Stoiximan λοιπόν η ΑΕΚ προσφέρεται στις 6.50 μονάδες και ο Παναθηναικός στις 10.00

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Ασταμάτητη η Ντιναμό

Τα HOT της Παρασκευής