in

Χάστης παίζει 4 Χινάρια, πάει καρφί για 10k-δυστυχώς συμβιβάζεται κασάροντας 2.5k

Με τις δυνατές ευρωπαικές αναμετρήσεις να επιστρέφουν για τα προκριματικά του Τσαμπιολί, ήταν λογικό και επόμενο να επιστρέψουν και οι ταμειάρες. Σημερινός μας πρωταγωνιστής λοιπόν ένας Χάστης, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από το να τινάξει την μπάνκα στην Μπλε, όμως συμβιβάστηκε με 2,5 χιλιάρικα. Ίσως γι’ αυτό δεν ήθελε να διαρρεύσει το όνομα του.

Εκ πρώτης άποψης, αρκετά υγιέστατη η επιλογή να ρίξει κάποιος 106 ευρώ καρφί σε 4 χινάρια, δεν μπορούμε ούτε να διανοηθούμε το πόσο αγχωτικό θα ήταν το ματς του Γαύρου που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, ούτε τα υπόλοιπα 3 που για κάποιον εξωπραγματικό λόγο κόλλησαν όλα στο 0. Ωστόσο, είναι γνωστόν τοις πάσι ,πως όταν πιάνεις το σημείο με γκολ σαν και αυτό της Μακάμπι τότε είναι σχεδόν δεδομένο, ότι ο θεός κοιμάται και θα πιάσεις και τα υπόλοιπα.

Καταλήγοντας, εμείς ως Tsilibet υπενθυμίζουμε το μότο ”Ή θα είσαι παίκτης ή θα είσαι χέστης” και συμφωνούμε απόλυτα με την πεποίθηση, πως το Cash Out εάν ήταν υπέρ του παίκτη, δεν θα υπήρχε καν.

Στις 3.00 μονάδες να σκοράρει κόντρα στο σκορποχώρι της Γκόμελ ο Ιτούρμπε

The eye of the Tiger!