in

Με την Μακάμπι έπεσε ο Γαύρος, θα εύχονται να είχαν ακόμη τον Κλάους οι Εβραίοι

Ιδιαίτερα άτυχος ήταν ο Ολυμπαικός στην κλήρωση του καθώς πέτυχε την Μακάμπι Χάιφα, η οποία ήταν η πιο ισχυρή ομάδα από το υπογκρούπ. Ιδιαίτερα τυχεροί είμαστε όμως εμείς καθώς η Stoiximan έχει βγάλει ήδη αποδόσεις για το παιχνίδι.

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός (20 Ιουλίου)

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου στο Ισραήλ μια χώρα στην οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει ιδιαίτερα καλό παρελθόν, καθώς έχει υποστεί γλέντια τόσο από την ίδια την Χάιφα:

Όσο και αππό την Χάποελ Μπερ Σέεβα στα προκριματικά του Europa League, ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκλειστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε κάθε περίπτωση η Μακάμπι Χάιφα δεν είναι για όλους:

Ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί πηγαίνει λοιπόν ο Ολυμπιακός, όμως εμείς επειδή δεν έχουμε και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις Ελληνικές ομάδες μάλλον θα τις παίξουμε όλες κόντρα.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Στις 6.00 μονάδες να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ως τραυματίας ο Φορτούνης

Do or Die από εδώ και πέρα για την Virtus Bologna