in

Η μεταγραφή του αιώνα ο Αζαρ στη Ρεάλ- Σε 83′ φέτος έβγαλε 17,5 εκατ. (για την Τσέλσι)

Η Τσέλσι είχε φέτος μία μέτρια αγωνιστική χρονιά αλλά βασικά μία gamechanging οικονομικά χρονιά καθώς δεν υπάρχει πια εκεί Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Αλλά καμιά φορά η τύχη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις (όπως στα φρουτάκια δηλαδή). Ο Εντέν Αζάρ παίζει στη Ρεάλ έχοντας πάει εκεί από την Τσέλσι στην αρχή της σεζόν 2019-2020. Το «παίζει» το γράφουμε λίγο καταχρηστικά βέβαια. Φέτος έπαιξε συνολικά 83 λεπτά στο Τσουλού. Γιατί λέει πως πονάει και είναι τραυματίας, πιθανότατα είναι.

Αλλά αυτά τα 83′ λεπτά θα στοιχίσουν στη Ρεάλ 17,5 εκατομμύρια ευρώ. Γιατί προφανώς όταν έγινε το ντιλ για τη μεταγραφή του Αζαρ στη Ρεάλ υπήρξαν ένα σωρό επιπλέον όροι και μπόνους αν κάνει το ένα ή το άλλο. Και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το να εισπράξει η Τσέλσι 17,5 εκατομμύρια ευρώ αν η Ρεάλ πάρει το Τσουλού με τον Αζάρ να έχει παίξει .




Ε και τα 17,5 εκατ. θα έρθουν σε μια στιγμή για την Τσέλσι που τα έχει ανάγκη ενώ ο Αζάρ θα φύγει πιθανότα αυτό το καλοκαίρι από τη Ρεάλ ακούγοντας «ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΚΑΡΙ».

Kλείνουμε με ένα βίντεο από την εποχή που ο Αζάρ ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής (στην Τσέλσι) και θυμίζουμε πως μπορεί να τελείωσε μόλις χθες το Τσουλού αλλά στη Stoiximan υπάρχουν ήδη αποδόσεις για τον νικητή του επόμενου.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕ

Λουτσέσκου έπαθε ο Κλοπ: Όταν είναι ο γκολκίπερ MVP κάτι πάει λάθος στην άλλη ομάδα

Στις 11.00 μονάδες να το κατακτήσει και του χρόνου η Ρεάλ, δε βάζουν μυαλό στην Μπλε