in

Μελισσανίδη έπαθε ο Λαπόρτα: «Μόνο τζάμπα θα έπαιρνα τον Νειμάρ στην Μπάρτσα»

Ατακάρες πέταξε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα μιλώντας αναφορικά για τον Νειμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν εν γένει. Ο Τζουάν Λαπόρτα έριξε το «καρφί» του για τον Νεϊμάρ, τον οποίο βέβαια τόνισε πως αν μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος αδερφοεραστής δεσμεύεται μέχρι το 2025, όμως το μέλλον του μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο, αφού η πορεία του έχει πάρει την κατιούσα, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια, υποπίπτοντας σε ουκ ολίγα πειθαρχικά σφάλματα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πάντως, Τζουάν Λαπόρτα παρά τις εκκλήσεις από τους οπαδούς των «μπλαουγκράνα» για την επιστροφή του Βραζιλιάνου αστέρα στο «Καμπ Νόου», τόνισε πως μόνο αν μείνει ελεύθερος θα κινηθεί για την απόκτηση του.

«Ποιος δεν αγαπά τον Νεϊμάρ; Είναι εξαιρετικός παίκτης… αλλά όλοι αυτοί οι παίκτες που θα επιστρέψουν στη Μπάρτσα μια μέρα θα πρέπει να έρθουν δωρεάν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε μεγάλες κινήσεις με χρήματα για αυτούς τους παίκτες. Παίκτες που έχουν υπογράψει σε συλλόγους όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν σχεδόν υπογράψει τη σκλαβιά τους. Για χρήματα »

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς τον Βραζιλιάνο Ταμτάκο οι Μπλαουγκράνα συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για την κατάκτηση της LaLiga τη σεζόν 2022/23 με τη Stoiximan να έχει βγάλει ήδη αποδόσεις. Οι φαν του Mes que un club λοιπόν μπορεί να την εμπιστευτούν στις 2.50 μονάδες.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οπαδοί της Μάλμε βγάζουν σε δημοπρασία τη μύτη από το άγαλμα του Ζλάταν

League of the Day: Με την εμπειρία του Μουρίνιο