in

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ PREMIER ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ: O Βιεϊρά κλώτσησε οπαδό(vid)

Χθες, ενώ ο ελληνισμός ασχολούνταν με τη σπυριάρα μπάλα είχαμε αρκετό σοβαρό ματς στην Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον να κερδίζει με ανατροπή με 3-2 την Κρίσταλ Πάλας και να εξεασφαλίζει την παραμονή στη κατηγορία.

Ε μετά το ματς υπήρξε «ντου» των οπαδών της Έβερτον στον αγωνιστικό χώρο. Και τελικά υπήρξε μανούρα του προπονητή της Κρίσταλ Πάλας, Πατρίκ Βιεϊρά, με οπαδό της Έβερτον.

Όπως φαίνεται και στο video ο Γάλλος τεχνικός προσπαθούσε ήρεμος να αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά ένας φίλος της Έβερτον τον βιντεοσκοπούσε και τελικά κατάφερε να τον εκνευρίσει. Ο Βιεϊρά τον άρπαξε και τον κλώτσησε μάλιστα, για να τον ηρεμήσουν τελικά «οι ψυχραιμότεροι», όπως λέει και το κλισέ.

Oπότε τώρα πλέον οι δύο υποψήφιοι για την 3η θέση από το τέλος που οδηγεί σε υποβιβασμό είναι η Λίντς και η Μπέρνλι. Και στη Stoiximan υπάρχουν ήδη αποδόσεις για το τι θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική της Κυριακής.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Mets unleashed!

Θέλει να τελειώσει την σειρά εκτός έδρας