in

Φιλικό με Ρεάλ θέλει να παιξει η ΑΕΚ στα εγκαίνια του γηπέδου, βέβαια η Ρεάλ δεν το ξέρει

Μεγαλοσαββατιάτικα και είπαμε να ασχοληθούμε με το απόλυτο θέμα Γολγοθάς και Ανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιο. Δηλαδή μοναχοκόρη και γήπεδο της Αγια Σοφιάς.

Σύμφωνα με την έγκριτη Espresso, το γήπεδο θα παραδοθεί στις 5 Αυγούστου. Και η ΑΕΚ θέλει να φέρει στο πρώτο ματς που θα γίνει έναν μεγάλο αντίπαλο. Τύπου Μπαρτσελόνα ή ακόμα καλύτερα Ρέαλ που έγινε για αυτήν και «φόβητρο» η ΑΕΚ όπως λέει ο ύμνος της μοναχοκόρης.

Για την ώρα η Ρεάλ δεν ξέρει πως η ΑΕΚ θα της κάνει πέσιμο για να παίξουν φιλικό. Αλλά το ίδιο έγκυρο ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου μια προσωπικότητα οικουμενικού βεληνεκούς.

Το πρώτο μεγάλο όνομα που φαίνεται να κλείνει για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχει τη χαρά να λειτουργήσει ξανά σε Αγιά Σοφιά

Κατά τα λοιπά, η μοναχοκόρη και ο μοναχογιός της προσφυγιάς, δηλαδή η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ συγκρούνονται την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη και υπάρχουν ήδη αποδοσάρες για το ματς στη Stoiximan.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Τα Tips του Σαββάτου

Now or Never!