in

Παίζουμε τις ενισχυμένες της Stoiximan στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, να ‘χουμε λεφτά να βάλουμε πετρέλαιο για το κρύο που έρχεται

STOIXIMAN ΖΕΣΤΑΝΕ ΜΑΣ

Απόψε έχε ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το κύπελλο, όπως σχεδόν κάθε χρόνο έχει κάποιο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ για το κύπελλο. Και επειδή τις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει κρύο, ευτυχώς που έχουμε τις ενισχυμένες αποδόσεις της Stoiximan, όπου λίγα ποντάρετε πολλά παίρνετε και θα έχετε μετά λεφτά να βάλετε πετρέλαιο.

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι σε απόδοση 3,90: Εύκολα πράγματα να συμβούν σε εξαιρετική απόδοση. Θα το προτιμήσουμε και λέμε και να παίξουμε πως το πρώτο γκολ του ματς θα σημειωθεί με κεφαλιά, κάτι το οποίο πληρώνει 6,00.

Match Combo με γκολ over 2,5- κόρνερ over 9,5- κάρτες όver 5,5 με απόδοση 9,25: Προβλέπουμε πως το παιχνίδι θα έχει το ενδιαφέρον του καθώς το Κύπελλο είναι ο ουσιαστικά μόνος στόχος των δύο ομάδων πια φέτος. Βοηθάει στο να κάνουμε την πρόβλεψη ότι θα πάρουμε πίσω σχεδόν 10 φορές τα λεφτά μας.

Αλλά αυτά τα λέμε εμείς, μη σας παρασέρνουμε τι να παίξετε. Το ματς είναι στις 19:00 έχετε ακόμα χρόνο να μπείτε Stoiximan να ψάξετε τις ευκαιρίες.

Oι αποδοσεις ενδεχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

League of the Day: Καθαρίζει από το πρώτο ματς ο ΠΑΟ

Τα μοναχοπαίδια της Προσφυγιάς λύνουν και φέτος δυστυχώς τις διαφορές τους για το Κύπελλο εντός γηπέδου