EUROLEAGUE / ЁϠ- ԓӊ`̏ӗS (֙ԏÑVɁ: ́ъϓ ׏ՆϕчӠ/ EUROKINISSI)
in

Τις παίζουμε τις ενισχυμένες τις αποδόσεις της μπλέ στο ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ

Κρύο καιρός για ταμείο (λέμε τώρα)

Κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα αλλά σήμερα έχει Ευρωλίγκα και ένα ματς που μπορεί και να αλλάξει τη στοιχηματική μουντάδα των ημερών. Παναθηναϊκός- ΤΣΣΚΑ με αποδοσάρες ενισχυμένες και μπομπάτες στη Stoiximan λοιπόν για να πάμε ταμείο να πάρουμε καμία γούνα για τον επόμενη κακοκαιρία που λογικά θα είναι βαρύτερη από τον «Διομήδη»

Double Double Παπαγιάννης στο 4,75: Είναι αρκετά ευκολότερο να συμβεί από ό,τι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Νίκη Παναθηναϊκού και όver 13,5 πόνους ο Μέικον στο 6,00: Γιατί άμα είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σκοράρει ο Μέικον. Οπότε καλύτερα να παίξετε αυτό από τον σκέτο άσσο.

-Πρώτος στα ριμπάουντ στο ματς ο Μιλουτίνοφ και πρώτος στις ασίστ ο Σβεντ με απόδοση 4.00: Λογικά και αναμενόμενα πράγματα σε πολύ καλή αποδοση.

Σενγκέλια over 13,5 πόντοι, over, 4,5 ριμπάουντ και over 2,5 ασίστ με απόδοση 5,5: Εμείς θα το παίξουμε μόνο και μόνο γιατί αν κάνει τόσο καλή εμφάνιση ο ΣΓΚ(Σκληρός Γεωργιανός Καριόλης) θα κάνει μετά δηλώσεις στη Nova και θα ακούσουμε την πολύ βαριά προφορά του στα αγγλικά που παγώνει το αίμα.

ΚΑΛΕ ΚΕΡΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΙ.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Τσιλικό ταμείο με ματσάρες σε Σούπερ Καπ και Euroleague Mafia περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Ο Άντι Κάρολ πετυχαίνει 2 ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ γκολάρες μέσα σε 60”, ακυρώνονται και τα 2(vid)