in

Συνεχίζει η Αφρική να κάνει πλούσια την Ευρώπη, ταμείο απόψε με Κόπα Άφρικα

Mε κάθε επισημότητα ξεκίνησε χθες (09/01) το Κόπα Άφρικα, ενώ σήμερα συνεχίζεται η δράση του με 4 ενδιαφέροντα ματς, τα οποία λόγω και τις ελάχιστης έως ανύπαρκτης αγωνιστικής δράσης στην υπόλοιπη υφήλιο, αποτελούν την επιλογή μας.

Μαρόκο-Γκάνα (18:00 μ.μ.)

  • Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & over 2.5 γκολ σε ενισχυμένη απόδοση των 3.40 μονάδων.

Ποιότητα ενός κλικ παραπάνω από τη Γκάνα διαθέτει το Μαρόκο, το οποίο κοιτάει ξεκάθαρα για μια διάκριση στο τουρνουά ,βάσει των προηγούμενων αναμετρήσεων του μοιάζει και πιο φορμαρισμένο επιδεικνύοντας εξαιρετικές αρετές στο σκοράρισμα. Βέβαια η Γκάνα δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο εύκολη αντίπαλος, έτσι ώστε να περιμένουμε μια εύκολη επικράτηση. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 και βλέπουμε.

Ενδιαφέρουσα επίσης και η ενισχυμένη απόδοση που αφορά και τα 4 σημερινά ματς στο Κόπα Άφρικα, όπου βάζετε λίγα και βγάζετε πολλά :

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Τι σόου είναι αυτό, συνελήφθη ο Τζόκοβιτς και κινδυνεύει ξανά με απέλαση

Κάτι καλό επιφυλάσσει η Novi στους τολμηρούς που θα ακουμπήσουν Γιουνάιτεντ