in

Χωρίς προπονητή η Λίβερπουλ στον ημιτελικό του League Cup, θετικός βρέθηκε ο Γερμανός Μπάμπης Τεννές

Τα προβλήματα πληθαίνουν στο στρατόπεδο των ”κόκκινων” καθώς τόσο ό Συριζαίος τεχνικός Γιούργκεν Κλόπ, όσο και ο βοηθός του Πεπ Λίντερς ανιχνεύτηκαν θετικοί στον κορωνοιό, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να μην έχει κάποιον καθοδηγητή στο κρίσιμο ματς του ημιτελικού με την Άρσεναλ.

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του ματς, οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ κατέθεσαν χθες αίτημα να αναβληθεί το παιχνίδι, λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζουν, μιας κι έχουν μείνει με λιγότερους από 14 παίκτες.

Εκτός του Γιούργκεν Κλοπ και του βοηθού του, θετικοί στον κορονοϊό είναι και οι Άλισον, Φιρμίνο, Μάτιπ, ενώ στη λίστα προστέθηκαν μερικοί ακόμα παίκτες χωρίς να έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν τα ονόματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σαλάχ, Μανέ, Κεϊτά βρίσκονται στην Αφρική για το Κύπελλο Εθνών, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται και οι τραυματίες, Φίλιπς – Οριγκί.

Επομένως αποδεκατισμένοι σαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 1994 θα κατέβει αύριο η Λίβερπουλ, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι. Ως μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται λοιπόν το 1.65 των κανονιέρηδων στη Stoiximan, αγορά που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών – Παίξε Υπεύθυνα | Η συχνή συμμετοχή εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή Στήριξης ΚΕΘΕΑ 1114 (τηλ.) – [email protected] (ηλ. ταχυδρομείο) | Αρμόδιος Ρυθμιστής και Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Κάρφωμα στις παιδικές διακρίσεις από τον Γιάννη, ο οποίος συγκέντρωσε 66.000€ μαζί με τη Novi για καλό σκοπό

Χάστης αρρωστάκι ρίχνει μεροκάματα στα δοκάρια, πιάνει 1.600€ στο 93′