in ,

League of the Day: Αγωνιστική για γκολ


Το κυρίως πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του έτους για την Μπουντεσλίγκα διεξάγεται το Σάββατο, αγωνιστική με τα περισσότερα στοιχήματα να είναι στις αγορές των γκολ.

(16:30) ΛΕΙΨΙΑ – ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Χωρίς κόσμο. Η Λειψία δεν καθάρισε το παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας μεσοβδόμαδα, ενώ μπορούσε άνετα αλλά ήταν άστοχη, και το πλήρωσε στο τέλος με την ισοφάριση σε 1-1 στο τέλος. στην έδρα της είναι πάντα βελτιωμένη (6-0-2) και βγάζει ορμή μεσοεπιθετικά. Πόουλσεν και Όλμο παραμένουν εκτός. Η Αρμίνια Μπίλεφελντ σε οριακό παιχνίδι με την Μπόχουμ κέρδισε με 2-0, δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και πάλι. Αναμένουμε να παίξει μόνο άμυνα, αλλά να μην καταφέρει κάτι. Λογικά στο 1,25 ο άσος, οριακά αποδεκτό το -1,5 στο 1,70 για τη γηπεδούχο στον Stoiximan.

(16:30) ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Ουσιαστικά χωρίς κόσμο, μόλις 750 αφήνουν τα νέα μέτρα. Η Χοφενχάιμ έχανε με 2-0 από τη Λεβερκούζεν έως το 80’, όμως στο τέλος ήταν εξαιρετική και έφτασε στην ισοφάριση σε 2-2 στο τέλος. Ισοπαλία μετά από τέσσερις σερί νίκες, σε φουλ φόρμα, τέσσερα σερί GG & over 2,5, καθώς ανοίγει αρκετά τα ματς της. Γνωστές οι απουσίες της. Η Γκλάντμπαχ δεν κατάφερε ούτε με την Άιντραχτ να σηκώσει κεφάλι, έχασε με 2-3, παρότι στο τέλος πίεσε αρκετά με παίχτη παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Τέσσερις σερί ήττες, όλες με over 2,5, μάλλον ο Χίτερ παίζει το κεφάλι του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο καλός στόπερ Ελβέντι (14 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Χόφμαν (14 συμ./7 γκολ) λείπουν. Αμφότερες ομάδες που παίζουν ανοιχτά, απόλυτα λογικός ο συνδυασμός του GG & over 2,5 στο 1,72 του Stoiximan, ενώ και ο άσος στο 2,00 θεωρείται δίκαιος.

(16:30) ΜΠΟΧΟΥΜ – ΟΥΝΙΟΝ

Η Μπόχουμ έχασε μετά από τρία με το 2-0 από την Αρμίνια, οριακό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ματς χωρίς πολλές φάσεις, δεν ήταν καλή, αλλά θα μπορούσε να πάρει τον πόντο. Η Ουνιόν μετά την γκέλα από την Γκρόιτερ Φιρτ, έμεινε στο 0-0 με τη Φράιμπουργκ. Έπαιξε καλά, παιχνίδι με φάσεις που θα μπορούσε να είχε γκολ και από τις δύο ομάδες, σωστή η μοιρασιά πάντως. Περιμένουμε κλειστό ματς που θα κριθεί στο όριο, έχει πολύ Χ μέσα, ενώ και το under 2,5 στο 1,82 της Novibet είναι λογική επιλογή.

(16:30) ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΜΑΪΝΖ

Ντέρμπι. Η Άιντραχτ έκανε μέτριο πρώτο μέρος με την Γκλάντμπαχ, αλλά εξαιρετικό δεύτερο και δίκαια κέρδισε με 3-2 εκτός έδρας μεσοβδόμαδα. Στο τέλος έμεινε με δέκα και χρειάστηκε τον κίπερ Τραπ, το κατάφερε πάντως. Δεύτερη σερί νίκη και 5-0-1 στα τελευταία έξι, ανοίγει μόνιμα αρκετά τα παιχνίδια της, 5/6 τελευταία over 2,5. Εκτός ο στόπερ Τούτα (9 συμ./2 γκολ). Η Μάινζ μετά την οριακή ήττα από την Μπάγερν με 2-1, επέστρεψε στις νίκες και ξέσπασε με 4-0 κόντρα στην Χέρτα. Ήταν φοβερή και απόλυτα δίκαια επικράτησε, η δουλειά του Σβένσον βγαίνει στο χορτάρι και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αμφίβολος ο φορ Ονισίβο (14 συμ./2 γκολ) και κάποιοι ακόμα αναπληρωματικοί. 4/4 τελευταία over 2,5. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά, σκοράρουν και δέχονται γκολ, το over 2,5 στο 1,80 του Stoiximan έχει αξία και αποτελεί επιλογή του K. Plestis.

(16:30) ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Χωρίς κόσμο. Η Γκρόιτερ Φιρτ το πάλεψε με την Ντόρτμουντ, αλλά έχασε τελικά με 3-0, στο τέλος μεγάλωσε το σκορ. Λογική η ήττα προφανώς, αλλά δείχνει κάποια βελτίωση. Η Άουγκσμπουργκ με πέναλτι στο τέλος πήρε τυχερό πόντο κόντρα στην Λειψία με 1-1 μεσοβδόμαδα, δεν άξιζε κάτι από το παιχνίδι, αλλά τελικά απέσπασε το βαθμό. Πολλές οι απουσίες της. Είναι για κόντρα η Άουγκσμπουργκ, αλλά το σετ με οριακό αουτσάιντερ την Γκρόιτερ δεν έχει αξία. Πάσο.

(19:30) ΧΕΡΤΑ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Με 5,000 κόσμο το γήπεδο. Η Χέρτα έχασε μετά από τρία και το έκανε με βαρύ τρόπο με 4-0 από τη Μάινζ εκτός έδρας. Άθλια εμφάνιση, απόλυτα λογικά έχασε. Δεν μπόρεσε να σπάσει το πρέσινγκ και το πλήρωσε. Αμφίβολοι οι κομβικοί Σερντάρ (μέσος, 15 συμ./2 γκολ) και Γιόβετιτς (φορ, 10 συμ./5 γκολ). Η Ντόρτμουντ δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοση με την Γκρόιτερ αλλά κατάφερε να κερδίσει εύκολα με 3-0, στο τέλος μεγάλωσε το σκορ. Έκανε διαχείριση δυνάμεων στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσει ανάλογα. Λείπουν κάποιοι ρολίστες και ο Μπέλινγκχαμ. Δεν είναι για 1,60 το διπλό, αλλά δεν μπορούμε να πάμε και στην κόντρα χωρίς τον Γιόβετιτς. No bet.

K. Plestis

Την αφρόκρεμα των ευρωπαικών αναμετρήσεων βάζουμε απόψε στο παρολί μας

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, σε Άριες φάτσες εμπιστευόμαστε απόψε τα λεφτά μας