in

Τα Tips της Κυριακής

Πεντάδα ανάκαμψης

Τα αδέρφια μας από το BetFellas.gr   διαλέγουν και παρουσιάζουν κάθε μέρα στη μια (ολογράφως 13:00) τα πιο ζουμερά ματς για στοίχημα από την  Ακτινογραφία Κουπονιού.

Κακή μέρα μετά από καιρό χθες, με 2/6 που δεν το συνηθίζουμε για Σάββατο. Σήμερα πρέπει να ανακάμψουμε σε μία γεμάτη Κυριακή, γι’ αυτό έχουμε επιλέξει πεντε επιλογές.

Όλες η προτάσεις του Betfellas για την ημέρα


(15:00) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ (1926)

Ο Ολυμπιακός σκοράροντας στο πρώτο λεπτό και παίρνοντας ακόμα δύο γκολ από τον Ελ Αραμπί πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ (2-3) και ξέφυγε στο +6 από τη δεύτερη θέση. Μεσοβδόμαδα με ένα γκολ του Τικίνιο στο 90’ νίκησε 1-0 τη Φενέρ και κλείδωσε μια θέση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Ο Βόλος απογοητεύσε στο 0-2 από τον ΟΦΗ, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει χάσει με 0-5 αν οι Κρητικοί δεν είχαν 4 δοκάρια και μερικές κραυγαλέες χαμένες ευκαιρίες. Έφτασε τα 20 γκολ παθητικό σε 10 ματς, μετράει 8/10 over 2,5 και ισάριθμα GG. Εκτός μάχης οι βασικοί Γκρίλο, Μπαριέντος, Φερνάντες. Η άμυνα του Βόλου επιτρέπει πολλές φάσεις στον αντίπαλο, το 1 & over 2,5 έχει λογική (1,75). Ο Ολυμπιακός στη μέρα του μπορεί να το επιβεβαιώσει από μόνος του ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφουμε το Βόλο αναφορικά με το σκοράρισμα.

Μακαρονάδες: Για το όγδοο σερί

(16:00) ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ (1926)

Την παρθενική της ήττα γνώρισε στη Φλωρεντία η Μίλαν (10-2-1), με την άμυνα της να πελαγοδρομεί ηττήθηκε δίκαια από τη Φιορεντίνα (4-3). Παραμένει ισόβαθμη με τη Νάπολι στην κορυφή ενώ μέχρι τώρα εκμεταλλεύεται άριστα την έδρα της (5-1-0, 13-4 τέρματα). Προέρχεται από τεράστιο διπλό επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη (0-1), θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση με την αδιάφορη Λίβερπουλ στο Μιλάνο. Εκτός οι Ρέμπιτς, Ζιρού όμως ο Τομόρι είναι έτοιμος για ενδεκάδα και υποψηφιότητα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ βάζει ο Μενιάν που επιστρέφει μετά από καιρό. Η Σασουόλο προηγήθηκε δύο φορές της Κάλιαρι όμως για ακόμα μια φορά προδόθηκε από την άμυνα της, μένοντας στο 2-2. Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, δεν δείχνει ικανή να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φέτος. Η αγάπη της για παιχνίδια με αρκετά γκολ δεν αλλάζει πάντως, μετράει επτά σερί GG & over 2,5. Εκτός ο βασικός χαφ Φρατέζι και οι μεσοεπιθετικοί Τζούρισιτς, Μπογκά, έχει αρκετές λύσεις σε αυτές τις θέσεις. Στα χαμένα η άμυνα της Μίλαν εδώ και καιρό, προέρχεται από 7/8 GG στο πρωτάθλημα. 1,90 πληρώνει το GG & over 2,5.

Σούπερ Λίγδα: Αίμα και άμμος στη Θεσσαλονίκη


(17:15) ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Bilbo/Young Guns)

Έβαλε δύσκολα στη συμπολίτισσα Μπαρτσελόνα η Εσπανιόλ, είχε δύο δοκάρια για να ισοφαρίσει μετά το 80’ αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0. Ικανοποίησε πάντως με την εικόνα της, τώρα επιστρέφει στο γήπεδο της όπου τρέχει σερί 4-1-0. Η Σοσιεδάδ μπλόκαρε κατά την υποδοχή της Βαλένθια, μένοντας χωρίς να αξίζει κάτι παραπάνω στο 0-0. Απώλεια και στο Γιουρόπα Λιγκ (κανονικά με βασικούς), όπου μετά το 2-1 από τη Μονακό θα χρειαστεί οπωσδήποτε νίκη επί της Αϊντχόφεν την τελευταία αγωνιστική για να κλέψει τη 2η θέση του γκρουπ της. Πιο ξεκούραστη, σε αρκετά καλή κατάσταση και ισχυρή στην έδρα της η Εσπανιόλ, μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Σοσιεδάδ και ο +0,25 άσος πληρώνει 1,88.

Βέλγιο Κυριακής: Σκληρό καρύδι η Σταντάρ Λιέγης


(18:30) ΛΕΙΨΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Κ.Plestis)

Χωρίς κόσμο λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή. Η Λειψία έδειξε την ποιότητα της και τα δόντια της την Τετάρτη στο Βέλγιο με την Κλαμπ Μπριζ, τη διέλυσε με 0-5 και δείχνει για το τι είναι ικανή. Στην Μπουντεσλίγκα έρχεται από πολύ κακό ματς με τη Χοφενχάιμ που έχασε καθαρά με 2-0 εκτός έδρας, αλλά μάλλον το ματς αυτό έχει ξεχαστεί ήδη. Πόουλσεν και Όλμο λείπουν, ο βασικός κίπερ Γκουλάτσι είναι σε καραντίνα, ενώ ο Σλομποζλάι, ο Χαϊντάρα και ο Ορμπάν είναι αμφίβολοι. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει μόλις έναν πόντο στο Γιουρόπα για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική, αφού την Πέμπτη κέρδισε με 3-2 τη Σέλτικ. Ματς-ροντέο, προηγήθηκε νωρίς, χαλάρωσε στη συνέχεια και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 56’. Στη συνέχεια όμως σοβαρεύτηκε, πίεσε πάρα πολύ και μετά το 80’ σκόραρε δύο τέρματα για να φτάσει δίκαια στη νίκη. 1-0 την Μπόχουμ για το πρωτάθλημα στο τελευταίο, όντας καλή. Οι Σικ, Μπελαραμπί και Αρανγκίς, όλοι σημαντικοί και βασικοί, προστατεύτηκαν στο Γιουρόπα και μάλλον θα είναι έτοιμοι τώρα. Ιδανικό ματς για γκολ, έρχονται ανεβασμένες από τα μεσοβδόμαδα τους παιχνίδια, μοναδικό αρνητικό για το GG & over 2,5 στο 1,80 είναι η απουσία του κόσμου που θα έδινε άλλη πνοή, ειδικά στη Λειψία, κατά τα άλλα δείχνει απόλυτα λογική επιλογή.

Πρέμιερλιγκούλα: Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά


(22:00) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ (Bilbo/Young Guns)

Άνετη σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης στην επιστροφή της από τη διακοπή, πρώτα πέρασε με 1-4 από την έδρα της Γρανάδα ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη Σέριφ (0-3), παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς για την ντροπιαστική ήττα στο “Μπερναμπέου”. Η Σεβίλλη αντιθέτως έπεσε θύμα έκπληξης, μένοντας στο 2-2 με την Αλαβές υπό καταρρακτώδη βροχή στο “Σάντσεθ Πιχουάν”, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη της νίκη στον όμιλο επικρατώντας με 2-0 της Βόλφσμπουργκ και πλέον στην τελευταία αγωνιστική όλα είναι ανοιχτά. Σαφώς το μεγάλο ματς της ημέρας, οι δυο τους είναι ως τώρα οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρώτη σκέψη για δύο ομάδες με τη δική τους ποιότητα το GG και στο 1,80 μοιάζει καλή επιλογή, ενώ το άνοιγμα στο σετ ίσως αδικεί ελαφρώς τη Σεβίλλη και δε θα κακίσουμε όποιον πάει στο +1 ασιατικό διπλό (1,72).

Λα Λίγκα Κυριακής: Showdown στο “Μπερναμπέου”


Για τα υπόλοιπα ματς από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα του σημερινού προγράμματος μπείτε στην  Ακτινογραφία Κουπονιού.

League of the Day: Αίμα και άμμος στη Θεσσαλονίκη

ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ: Τριάδα για Black Sunday