in

ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ: Ο Τσίλι δίνει άλλη μια τριάδα που δεν έχει καμία τύχη

All in σήμερα στον ΠΑΟ Β’

Καλησπέρα φιλαράκια μου. Πολλά πράγματα μεσολάβησαν από το εκκωφαντικό 1/3 που έκανα το προηγούμενο Σ/Κ. Το κυριότερο, ο Πέτρος Μάνταλος έγινε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Έστω και αργά, δικαίωση για τον εμβληματικό Κομοτηναίο μέσο:

Πάμε στα φρέσκα. Οργασμός σημαντικών αναμετρήσεων αυτή την Κυριακούλα, με τις επιλογές μου να ξεκινάνε από το ντέρμπι των Β’ ομάδων Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Κηφισιά στο ντέρμπι των μεγαλοαστών, και θα επιδιώξει απέναντι στην ΑΕΚ να σημειώσει την πρώτη του νίκη στη Β’ Εθνική. Αντιθέτως, η ΑΕΚ διαθέτει σημαντική εμπειρία στην κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί σε αυτή τη σεζόν 2014-15. Με Γέφτιτς και Μπακάκη αναμένεται να ενισχυθεί η Μοναχοκόρη Β’, ωστόσο θα πάω με τη δίψα των γηπεδούχων για την πρώτη νίκη στην κατηγορία.
Παναθηναϊκός Β’ – ΑΕΚ Β’: 1, απόδοση 2,08

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, άλλη μια όχι και τόσο σημαντική αναμέτρηση σήμερα μεταξύ Ελλάδας και Κοσόβου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα την Κύπρο της Αλβανίας, και θα θελήσει να κλείσει με νίκη την τίμια προσπάθεια που έκανε να βρεθεί στο Κατάρ. Προσωπική άποψη, δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα, μετρώντας μια αξιοπρεπή ήττα από Ισπανία εντός και μια άδικη ήττα από τη Σουηδία εκτός. Επίσης προσωπική άποψη, η Μύκονος είναι αρκετά πιο όμορφη από το μίζερο Κατάρ. Τεσπα, θα νικήσουμε αλάνια μην ανησυχείτε.
Ελλάς – Κόσοβο: 1, απόδοση 1,78

Θα κλείσω και αυτή την φοβερή τριάδα με ένα πολύ μελετημένο σημείο από τη γειτονική Ιταλία. Παρακολουθώ φανατικά ιταλικό μπάσκετ από εποχές Κλαούντιο Κολντεμπέλα, οπότε η άποψη μου έχει πάντα βαρύτητα. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Ντερτόνα για τη σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη της σήμερα το απόγευμα επί της Ντιναμό Σάσαρι.
Ντερτόνα – Ντιναμό Σάσαρι: 1, απόδοση 1,61

Καλοφάγωτα μάγκες.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ MAKAVELI : Δάσκαλος Live με Wilson και giveaway

League of the Day: Για να μη σβήσει το όνειρο