in

Πρώτο Ταμείο Β’ Εθνικής με Ολυμπιακό Β’ εναντίον ΠΑΟΚ Β’

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αγαπημένη κατηγορία του Τsilibet, η Superleague 2, που εμείς θα τη λέμε ΠΑΝΤΑ Β’ Εθνική ξεκινά επιτέλους. Με δύο ομίλους και πολλές ομάδες, ο ακριβής αριθμός των οποίων άλλαξε παραπάνω από μία φορά.

Αλλά έχουμε τόσο ανυπομονησία που δεν θέλουμε να σας κουράζουμε με σάλτσες. Η φετινή λίγκα έχει την πρωτοτυπία να έχει τις λεγόμενες Β’ ομάδες. Και σήμερα πρώτη αγωνιστική, στις 15:00 στην Καλλιθέα θα έχουμε το πρώτο Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ (Β’ και οι δύο) για πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής. Οπότε σήμερα να μπείτε στη Stoiximan από νωρίς.

Ολυμπιακός Β- ΠΑΟΚ Β’

Μεταξύ μας δεν έχουμε ιδέα τι ομάδες είναι αυτές και πως αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα (αφου δεν μπορούν ούτε να προβιβαστούν ούτε να υποβιβαστούν). Και δεν τις πολυσυμπαθούμε κιόλας, δεν είναι πραγματική Β’ Εθνική αυτή. Αλλά οκ, λογικά θα υπάρχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Σας λέμε να παίξετε το Goal/Goal που δίνει 1,80. Αν πάτε για περισσότερα λεφτά το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο δίνει 2,90.

Ρόδος- Εργοτέλης

Το πρώτο ματς φέτος για την αγαπημένη μας κατηγορία. Σήμερα στις 14:45. Πιστεύουμε σε ζόγο μπονίτο και θα πάμε με το over 2,5 γκολ στο 2,15. Και πιστεύουμε πως όλα αυτά θα γίνουν από νωρίς οπότε θα ποντάρουμε και στο να υπάρξει γκολ πριν το 20ο λεπτό που δίνει ένα ωραιότατο 4,60 στη Stoiximan.

Αυτά. Δεν θέλουμε να πούμε τίποτα άλλο, να έχετε ένα υπέροχο και γεμάτο Σαββατοκύριακο γεμάτο Β’ Β’ Β’ Εθνική.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Συνταγή που κερδίζει…

O καφενειακός αρχιμύσταρος Τεντόγλου είναι ο καλύτερος αθλητής στα Βαλκάνια για το 2021