in ,

Stranger Tips: Στοιχήματα απ’ την κρύπτη

Στοιχηματικές επιλογές από τη σκοτεινή πλευρά του κουπονιού

Βαρεθήκατε να περιμένετε ένα γκολ για να πληρωθείτε (και αυτό να μην έρχεται ποτέ); Στο σχολείο ανήκατε σε εκείνη την εκλεκτή ομάδα ανθρώπων που πρόσεχε πραγματικά τον γυμναστή όταν εκείνος μιλούσε για κάποιο σπορ πέρα από ποδόσφαιρο και μπασκετ; Προτιμάτε οι αθλητικοί σας ήρωες να θυμίζουν περισσότερο διαζευγμένους μεσήλικες με πρόβλημα με το αλκοόλ παρά μοντέλα εσωρούχων; Τότε αγαπητοί φίλοι βρίσκεστε στο σωστό μέρος.


Πρεμιέρα σήμερα της νέας στήλης του Tsilibet.gr, όπου όπως ίσως προδίδει ο τίτλος πεδίο της είναι τα στοιχήματα που βρίσκονται χαμηλά στις καρτέλες των στοιχηματικών εταιριών. Η στοιχηματική κολλεκτίβα του Betfellas.gr ρίχνει τα φώτα της στη σκοτεινή πλευρά του κουπονιού, μαζεύοντας κάθε Παρασκευή tips από εξωτικά σπορ (σνούκερ, βελάκια, MMA), παράξενες επιλογές (κάρτες, πάσες, σουτ) από τα γνωστότερα πρωταθλήματα καθώς και σημεία από βαριές αθλητικές διοργανώσεις όπως τα e-sports. 

Πρώτη στάση απόψε (20:30), στο λαοφιλές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Darts, δηλαδή βελάκια, δηλαδή το κατεξοχήν σπορ για να γίνεις ζάντα. Ισπανία-Νότιος Αφρική, και παρότι οι νοτιοαφρικάνοι έχουν μακρά εμπειρία στα βέλη, o Nebe λέει ότι πρέπει να πάμε με τους κονκισταδόρες και μόνιμους βιαστές -αχ Τσιτστιφάπ- μας σε κάθε σπορ, Ισπανούς, σε απόδοση 1,72 στην Stoiximan.


Πρεμιερλιγκούλα αύριο Σάββατο, και για να ρεφάρετε όσα θα χάσετε στον άσο της Άρσεναλ υπάρχει πάντα o Steven4, που σάρωσε όλα τα ειδικά στο EURO (με χαλαρά πάνω από 80% win rate και συνολικά 23,8% yield την περσινή χρονιά) και για όσους διαβάζατε τα άρθρα μας στο Tsilibet δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η δυάδα Αντάμα Τραορέ 2+ σουτ (1,50) στο Γουότφορντ-Γουλβς μαζί με 53+ πάσες Λουκ Σο (1,55) στο Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ, πάλι στην ίδια εταιρία, πληρώνει 2,33.

Λίγο νωρίτερα (12:50) και αισθητά ανδρικότερα, παίζουν ράγκμπι (NRL η λίγκα) οι Penrith Panthers με τους SS Rabbitohs και εμείς παίζουμε Jarome Luai και Nathan Cleary να κάνουν Try σε αποδόσεις 3,10 και 2,60 αντίστοιχα σε γνωστή πράσινη αγγλική εταιρία, κατόπιν εντολής του σατράπη της Δαβάκη, Buax.


Τελος, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της Ιταλίας (Νάπολι-Γιουβέντους, 19:00) μοιάζει καλή περίπτωση για κάρτες, και ο διαιτητής Ιράτι (4,85 κίτρινες και 0,3 κόκκινες σε ματς Σέριε Α) πληροί τις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές του σχολαστικού συμβολαιογράφου-tipster Teojohann (15,2% yield πέρσι και φουριόζικο 22,8% έως τώρα, με των 20/μήνα η συνδρομή του), που επέλεξε το οver 4,5 κάρτες + τουλάχιστον μια για κάθε ομάδα σε απόδοση 1,75 (Bet Builder).


4άδα επιλογών, προφανώς συνιστούμε να παιχτούν μονά, από την άλλη ξέρουμε σε τι χάστες μιλάμε…Καλή τύχη και ραντεβού την επόμενη Παρασκευή.  

Η νέα Novileague έρχεται και μοιράζει 3 μύρια στους απανταχού χάστες

Το Stoiximan Master είναι εδώ και μοιράζει δωρεάν 50 χήνες κάθε εβδομάδα