in

Συγγνώμη τύπου “Πάμε Πακέτο” από Εμπαπέ: «Aπέτυχα. Θα είναι δύσκολο να κοιμηθώ»

Κλάψανε και τα τσιμέντα

Την τελευταία φάση του χθεσινού Ελβετία- Γαλλία προφανώς την έχετε δει ήδη όλοι αλλά αφού τη βρήκαμε τραβηγμένη από κάποιον που καθόταν στο πέταλο του γηπέδου στο Βουκουρέστι ας την ξαναδούμε.

Ο Εμπαπέ έχασε το πέναλτι, άκουσε ευχούλες και σχόλια για συγκρίσεις με Μέσιδες και Ρονάλντους και έκανε και μία δήλωση-απολογία βγαλμένη από τα πιο υγρά όνειρα των φανατικών της reality TV.

«Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις σελίδα. Η λύπη είναι τεράστια μετά τον αποκλεισμό, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ζητώ συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά απέτυχα. Θα είναι δύσκολο να κοιμηθώ, αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα ρίσκα στο άθλημα αυτό που αγαπώ τόσο πολύ.

Κιλιάν Εμπαπέ, 23 χρονών- Γάλλος κλαψιάρτης

Ξέρω πως εσείς οι φίλαθλοι είστε απογοητευμένοι, αλλά και πάλι σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και που πάντα πιστεύατε σε μας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να σηκωθούμε ακόμη πιο δυνατοί για τις επόμενες προκλήσεις. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην Ελβετία»

Κιλιάν Εμπαπέ, 23 χρονών, Γάλλος κλαψιάρης

Πάντως χάρη στο χαμένο πέναλτι του Εμπαμπέ το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του Euro είναι πια εκτός διοργάνωσης. Σας τα λέγαμε και πριν σας τα λέμε και τώρα. ΠΑΙΧΤΕ ΒΕΛΓΙΟ. ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ 8,00 ΣΤΗ STOIXIMAN. EYKAIΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.

Oι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ελβετός οπαδός πέτυχε σε 5′ το σαφέστερο «πριν και μετά» όλων των εποχών(vids)

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ EURO: Ξαναζούν το δράμα οι Άγγλοι