in

ΔΑΣΚΑΛΟΣ : Ταμείο από το μπασκετικό Ντουμπάι

Καλησπέρα ή καλημέρα (ότι προτιμάτε), χάστες και χάστισες. Σήμερα έχω όρεξη για πολλά ταμεία οπότε θα σας δώσω κάτι καλό και μελετημένο. Φυσικά όλοι έχετε αποχαυνωθεί από το Euro2020 γι αυτό και εγώ, ο Δάσκαλος Makaveli, θα σας ανοίξει τα μάτια, σε μια διοργάνωση που κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει. Arabian Gulf Club Championship Basketball.

Ανάλυση :

Στις 16.30 ώρα αναμετριούνται για τα ημιτελικά αυτού του βαρυσήμαντου τουρνουά η Αλ Κουβέιτ με την Αλ Αχλί Μανάμα. Πιάσ’ το αυγό και κούρευτο θα πείτε οι περισσότεροι. Όμως για τον Δάσκαλο δεν είναι έτσι. Η Αλ Κουβείτ θεωρώ ότι θα περάσει και πιστεύω και άνετα. Ο λόγος φυσικά είναι το roster της. Ενώ η Αλ Αχλί Μανάμα έχει βετεράνους ξένους παίκτες που στην ουσία είναι σε απόσυρση όπως ο Harris που είναι 38 ετών , η Αλ Κουβέιτ κατεβαίνει με μια υπερπαικτάρα εκτός του Βόσνιου Center Kikanovic. Το ονομά του A.J Slaughter . Πέρασε και απ τον παναθηναικό και φέτος έπαιζε Γκραν Κανάρια. Βασικός playmaker στην Εθνική Πολωνίας και δείχνει να του αρέσει το Ντουμπάι. Θεωρώ ότι θα βγεί MVP του τουρνουά και θα το σηκώσει.

Δωρεάν ματς ημέρας 16.30 Arabian Gulf Club Championship :

Al Kuwait – Al Ahly Manama 1 -1.5 1.72 απόδοση

Υ.Γ

Για πιο εκτενέστερες προβλέψεις αγώνων, υπάρχει φυσικά το site μου makavelibet.com και ανεβαίνουν συχνά και Δωρεάν ματς εκεί μπάσκετ,τένις,ποδόσφαιρο,esports και δημιούργησα και ειδική συνδρομή euro 2020 για τους φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους με διάρκεια μέχρι τις 11 Ιουλίου 2021 και με ειδικά στοιχήματα που φτάνουν έως και 14.700 απόδοση. Βρείτε την σε αυτό το link : https://makavelibet.com/product/2-mines-syndromi-podosfairoy-apo-ton-2pacalypse/ .

Δάσκαλος Makaveli.

Καλή επιτυχία.

Η UEFA ρίχνει άκυρο σε Μανωλάδικες κηδείες, καταργεί το εκτός έδρας γκολ

Β36 κόκκινο