in

Ο Γ΄όμιλος του EURO μοιάζει με όμιλο προκριματικών για το EURO

Ολλανδία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Ουκρανία. Ακούγεται και είναι βαρετό

Αν ο δεύτερος όμιλος του Euro, ο όμιλος του Βελγίου χαρακτηρίζεται από μετριότητα, για τον Γ΄όμιλο, τον όμιλο με Ολλανδία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία και Ουκρανία θα ήταν τεράστια τιμή να τον χαρακτηρίσουμε έτσι. Αν οποιαδήποτε ομάδα αυτού του ομίλου φτάσει στα ημιτελικά μάλλον θα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Αλλά το ό,τι οι ομάδες είναι κακές δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να σκοράρουν όταν παίζουν μεταξύ τους, Για αυτό πριν διαβάσετε την αναλυσάρα μας καλό θα ήταν να ρίξετε κάτι ψιλά στο να είναι ο όμιλος όπου θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ. Δίνει ένα ωραιότατο 6.00 στη Stoiximan.

Ολλανδία

Η Ολλανδία πρέπει να έχει τη λιγότερο ταλαντούχα ομάδα της ιστορίας της αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι δύσκολο να πάρει την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο Αυτό πληρώνει 1,40). Για να καταλάβετε για πόσο έλλειψη ποιότητας -που θα έλεγε και ο Τσιτσιπάς- μιλάμε καλύτερος παίκτης της με διαφορά είναι ο Μέμφις Ντεπάi.

O Nτεπάι ραπάρει για να γιορτάσει πως ξεπέρασε τους 5 εκατ. followers στο Instagram- Θλίψη

Παρόλα αυτά, ακόμα και έτσι, εμείς λέμε πως η Ολλανδία θα περάσει με άνεση από αυτόν τον όμιλο (το να κερδίσει και τα 3 ματς πληρώνει 3.20) και θα αποκλειστεί μετά μέτριων επαίνων στα προημιτελικά που δίνει και ένα ωραιότατο 4,00.

Αυστρία

Ο με διαφορά καλύτερος Aυστριακός ποδοσφαιριστής, ο Νταβίντ Αλάμπα, είναι νιγηριανοφιλιππινέζικης καταγωγής. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ. Η Αυστρία έχει μετριοκαλούτισκη ομάδα. Μέτρια όταν δεν παίζει καλά ο Αλάμπα, καλούτσικη όταν παίζει καλά. Για τους προαιώνιους ανθέλληνες Αυστριακούς το κρίσιμο ματς θα είναι το πρώτο, απέναντι στους νεοανθέλληνες της Βόρειας Μακεδονίας. Προβλέπεται τρελό αιδοιομούνι στο ματς. Εμείς θα παίξουμε να υπάρξει κόκκινη κάρτα που δίνει και 4,65. Και επειδή νιώθουμε και αρκετά Νοστράδαμοι λέμε πως θα συγκεντρώσει πάνω από 3,5 πόντους στον όμιλο που δίνει 1,87.

Βόρεια Μακεδονία

Οι νέοι και αρκετά αδύναμοι εχθροί του Ελληνισμού κατάφεραν να προκριθούν στο Euro σε μια σειρά προκριματικών αγώνων που βασικά ανέδειξαν πόσο παιχτούρα παραμένει o 35,36,37χρονος Γκοραν Πάντεφ.

Αλλά κάπου εδώ ήταν μάλλον και το ταβάνι τους. Λέμε πως θα είναι η ομάδα του ομίλου που θα πετύχει τα λιγότερα γκολ που πληρώνει 1,60. Λέμε εμείς πως θα πετύχουν κάτω από 1,5 γκολ που πληρώνει 2,00. Και επειδή νιώθουμε πολύ λοκώφαρδοι λέμε επίσης πως είναι η ομάδα που θα πετύχει τα λιγότερα γκολ σε όλη τη διοργάνωση και άμα βγει αυτό θα ποστάρετε το νικηφόρο δελτίο με την απόδοση 25,00 στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑ.

Ουκρανία

Το παραδεχόμαστε. Δεν έχουμε ιδέα για την Εθνική Ουκρανίας και αν δεν είχε προκριθεί στο Euro δεν θα ξέραμε πως ο Αντρέι Σεφτσένκο είναι πια προπονητής στην Εθνική Ουκρναίας. Οπότε σας αφήνουμε να εμπνευστείτε μόνοι σας από τις άπειρες επιλογές για την ομάδα στη Stoiximan και σας θυμίζουμε αυτό το αριστούργημα.

Τώρα που ξέρετε όχι και πολλά πράγματα τα πάντα για αυτό τον όμιλο που θα μπορούσε να είναι όμιλος προκριματικών και όχι τελικής φάσης Euro μπαίνετε Stoiximan και ψάχνετε τις ευκαιρίες.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ EURO: Forza Inter

Χρυσοθήρες σε στεγνό ποτάμι