in ,

Αποδοσάρες για την άνοδο στα ημισαλόνια της SL2 έβγαλε η Stoiximan

Όσο κάποιοι κάνουν διακοπές το ποδόσφαιρο συνεχίζεται στη χώρα μας και για την ακρίβεια όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά έχει πάρει φωτιά για την άνοδο. Στη Γ Εθνική είχαμε 10 ομίλους που ο πρώτος διεκδικεί την άνοδο σε νέο μίνι πρωτάθλημα δυο ομίλων από 5 ομάδες. Σήμερα έγινε η κλήρωση, η Stoiximan έβγαλε ήδη αποδόσεις και το tsilibet θα σας πάει ταμείο. Ομορφιές.

Αρχικά ενημερώνουμε το αυθεντικό κοινό που παίζει κατηγορίες για μύστες οτι ανεβαίνουν δυο. Σε μια πρώτη επιλογή έχουμε τον νικητή της διοργάνωσης. Η Καρδίτσα φέτος έκανε παπάδες στον όμιλο και είναι το μεγάλο φαβορί. Πάρτε το και με 1.70 καλό είναι. Τα μας είναι μονά και όλοι θα παίξουν με όλους. Δεύτερο φαβορί ο Ποσειδών Μηχανιώνας, ένα όνομα που κάνει triggered στους οπαδούς της ΑΕΚ καθώς την είχε αποκλείσει κάποτε από το κύπελλο.

Το ψωμί είναι στα συνδυαστικά καθώς στην Stoiximan μπορείς να παίξεις δυάδα για το ποιοι θα ανέβουν. Μπορεί η Ξάνθη να μη τα κατάφερε για άνοδο, όμως η άλλη ομάδα του νομού ο Ορφέας σε συνδυασμό με την Αναγέννηση Καρδίτσας βγάζει μια απόδοση 3.65. Που θα τα βρείτε αυτά στο Γιούρο? Ας γελάσω.

Ετοιμαστείτε για συγκινήσεις και μεγάλα ματς καθώς αν γίνει η αναδιάρθρωση οι ομάδες ουσιαστικά πηδάνε μια κατηγορία πηγαίνοντας στην SuperLeague 2 και το κέρδος είναι διπλό.

Euro 2021- A’ όμιλος: Αποφύγετε να παίξετε την Ελβενία και όλα θα πάνε καλά

ΔAΣΚΑΛΟΣ : Ώρα Euro 2020 και stream Makaveli