in ,

Μαθαίνουμε τους Γεωργιανούς που διέπρεψαν στην Ελλάδα- Παίζουμε ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΕΣ στη Stoiximan

Aπόψε παίζει η Ελλάδα με τη Γεωργία, μία χώρα διαχρονικά φίλη του Ελληνισμού.

Από τη Γεωργία είναι:

Μήδεια, η αρχαία χάστρια που έκανε cash out το βασίλειο της για να πάει να ζήσει με τον Ιάσωνα στην Κόρινθο, καλά πήγε αυτό
Tιμούρ Κετσπάγια, ο πρώτος και μόνος σωσίας του Γιώργου Μητσικώστα και ο πρώτος ξένος που ακούσαμε να μιλάει ελλληνικά με κυπριακή προφορά
Kάχι Κακιασβίλι, το πρώτο πραγματικό πρόσωπο στην Ελλάδα με μικρό όνομα Ακάκιος
Tάμτα Γκοντουάτζε– ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ

Οπότε για ένα ματς χωρών με τόσο ισχυρές σχέσεις μεταξύ τους και ανάμεσα σε δύο κατεξοχήν τζογαδόρικους λαούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΕΣ ΣΤΗ Stoiximan.

Ενδεικτικά:

Nίκη Ελλάδας με 1-0 με ενισχυμένη απόδοση* στο 5,90. Αν πιστεύεις πως η Ελλάδα είναι σφιχτοκώλικη ομάδα (φυλάει τα νότα της να το πούμε ευγενικά) ου α δείς τη Γεωργία. Το 1-0 πρακτικά είναι το μόνο αποτέλεσμα νίκης για την Ελλάδα.

Kόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι με απόδοση* 15,00: Αν υπάρχει κάποιος ΣΚΛ(Σκληρός Καριόλης Λαός) στον πλανήτη αυτός είναι οι Γεωργιανοί. Δεν θα «κρατήσουν την ψυχραιμία τους» άμα σφυριχτεί πέναλτι εις βάρος τους και εδώ δεν υπάρχει και VAR.

Nα προηγείται η Ελλάδα στο ημίχρονο με ενισχυμένη* 2,62: Δύσκολο, αλλά η ενισχυμένη αξίζει.

Και επειδή το Ελλάδα- Γεωργία με τις σημερινές συνθέσεις των ομάδων είναι η χαρά του ΜΥΣΤΗ που θέλει να γίνει Μίνο Ραϊολα όταν μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει και στο Fantasy της Stoiximan για τα προκριματικά του Μουντιάλ που προσφέρει εγγυημένα 10K**.

Οπότε βουρ στον πατσά, που λένε και στο Κουταϊσι. Ρωτήστε κανέναν Γεωργιανό γείτονα σας (όλοι έχουν έναν, αν είστε Γεωργιανοί και ζείτε στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ρωτήσετε, τα ξέρετε καλύτερα) και μπείτε στη Stoiximan να παίξετε από τις εκατοντάδες επιλογές που υπάρχουν. Kλείνουμε ακούγωντας παλιά ΤΑΜΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΛΩΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ:

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

**Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

“Έτσι με αυτό το μαλλί” θα μας λέει από εδώ και πέρα ο Ομπαμεγιάνγκ

Σπείρα με σπουργίτια κάνει ΝΤΟΥ στο αεροπλάνο των Τζαζ – Αναγκαστική προσγείωση