in

Ο αρχηγός των χαστών Μάικλ Τζόρνταν, διαλογιζόταν επί 36 ώρες σε λέσχες επιστημόνων

Η ιστορία του Αντουάν Ουόκερ επιβεβαίωσε ποιος είναι ο GOAT μέσα και έξω από τα παρκέ σε όσους είχαν αμφιβολίες ακόμα. Ο αντίπαλος του με τους Σέλτικς αλλά συμπαίκτης του στο χαρτί, διηγήθηκε μια ιστορία όπου τζόγαραν οι δυο τους επί 36 ώρες και μάλιστα σε κάποια στιγμή έφτασαν να χάνουν 900.000 δολάρια. Ρέφαραν όμως σαν καλοί και υπομονετικοί χάστες.

Το γεγονός συνέβη μάλιστα πριν την επίσημη συνέντευξη τύπου του Μαικλ για την επιστροφή του στα παρκέ για να κερδίσει το δεύτερο three peat με τους Μπουλς. Η συνέντευξη μάλιστα είχε καθυστερήσει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

«Θυμάμαι μία φορά που παίζαμε “μπαστούνια” για 36 ώρες! Παίζαμε εναντίον δύο ατόμων, εγώ και ο Μάικ ήμασταν συμπαίκτες. Κάποια στιγμή χάναμε 900.000 δολάρια. Θα έφευγα για τη Βοστόνη σε μερικές ημέρες και είχα πάνω μου 100.000 δολάρια. Ο MJ είχε 200.000 πάνω του, αλλά ζήτησε 500.000. Και οι αντίπαλοί μας είχαν χρήματα. Κάποια στιγμή χάναμε 900.000, αλλά τα πήραμε πίσω, εκτός από 20.000. O Μάικ δεν ήθελε να τους χαρίσει αυτά τα λεφτά. Στο τέλος χάσαμε 180.000, επειδή ήταν τόσο κουρασμένος. Τον έπαιρνε ο ύπνος στο τραπέζι». 

Το καλύτερο μέρος της ιστορίας βέβαια είναι ότι ο Τζόρνταν ζήτησε τα χρήματα για να ρεφάρει από τον ανιψιό του. Ο οποίος σαν εκκολαπτόμενος χάστης τα έφερε σε μια τσάντα του γκολφ για ξεκάρφωμα, κρυφά από την γυναίκα του την Χουανίτα φυσικά.

Για τους λάτρεις του κουτσομπολιού, το παιχνίδι που έπαιζαν σαν συμπαίχτες λέγεται μπαστούνια, μια αμερικανιά τελος πάντων. Στα δικά μας τώρα στη novibet έχει ένα σωρό πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια για live casino. Για όσους θέλουν να την δούνε Τζόρνταν των Βαλκανίων. Με υπευθυνότητα πάντα.

Τα κρέατα της ΑΕΚ παραλίγο να αποκλειστούν, τα κρέατα του Τίγρη μοσχομύρισαν

Ταμείο Β’ Εθνικής: Σήμερα στηρίζουμε σουπερλιγκάτες ομάδες