in

Σάλος: Καλαθοσφαιριστής καταγγέλλει βία και κακομεταχείριση από Μπαρτζώκα

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συθέμελα έχει κλονιστεί ο χώρος του Ελληνικού μπάσκετ μετά από αυτόν του θεάτρου ύστερα από την καταγγελία καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, όπου περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τις συμπεριφορές του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πιο συγκεκριμένα στη δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορεί ότι η καταγγελία έχει επισημοποιηθεί στις αρχές και στην ΕΟΚ με τα αναγραφόμενα να  καταλογίζουν εργασιακό εκφοβισμό, ψυχολογική, λεκτική, αλλά όχι σωματική βία και αναμένεται να ”σκάσει” από ώρα σε ώρα.

Την μεγαλύτερη πιθανότητα για την αποκάλυψη για το ποιος είναι τελικά ο παίκτης έχει η εργολάβος του χώρου Σοφία Μουτίδου με τους Λιάγκα-Σκορδά να είναι πάντα στο παιχνίδι ενώ μεγάλο αουτσάιντερ παραμένει η Μαίρη Συνατσάκη.

Από την μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει ψύχραιμος τονίζοντας ότι έχει την συνείδηση του ήσυχη και δηλώνει θύμα του ντόμινο που έχει πάρει όλη αυτή η υπόθεση με τις καταγγελίες όπως διαρρέεται από επίσημους κύκλους του. Μάλιστα σήμερα στην προπόνηση θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δώρισε στους παίκτες από μια εικόνα της Παναγίας. Ίδωμεν

Η Στήλη «Σιγουράκι» Μοναδικό στόχο έχει τη σάτιρα και τα κέιμενα θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως σατιρικά από τους αναγνώστες

Άλλο ένα ακροδεξιό βύσμα: O δισέγγονος του Μουσολίνι στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο

Χάστης έπιασε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ δελτίο 3.5κ με νίκη των Ιντιάνα Πέισερς που εν τέλει έχασαν