in

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥΛΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ: Στοιχηματικό Preview Ευρωλίγκας 27/11

Καθόλου άσχημα χθες, καθώς σε μια βραδιά με δύσκολα ματσαρίσματα, προβλέψαμε αρκετά σωστά 4 στα 6 παιχνίδια, βγάλαμε δύο μεγάλες αποδόσεις, αλλά είχαμε και τις ατυχίες μας.

Το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ πέρασε χαρτί με το Under 163.5 @1.85 και Ρεάλ Under 77.5 @2.05, στο Αστέρας-Εφές προβλέψαμε σωστά οτι το παιχνίδι θα πάει σε χαμηλά totals και βγάλαμε το Under 149.5 @2.55, ενώ στο Άλμπα-Χίμκι πέρασε το Χίμκι Over 41.5 1st Half @1.65 αλλά και το Συνολικοί Πόντοι 171 ως 180 @4.10 (ποιός κάνει κουμάντο;). Τέλος, μας πήγε πολύ καλά το παιχνίδι της Μακάμπι με την Αρμάνι, που το είχαμε στο Under 160.5, αλλά δυστυχώς ένα τρίποντο και φάουλ στη λήξη της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στην παράταση (70-70) και μας το έσπασε.

Είχαμε και τις κακές στιγμές όμως, καθώς η Ζαλγκίρις δεν έπαιξε καθόλου άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε 45 πόντους και έσπασε τα δύο σημεία που δώσαμε (Νίκη Ζαλγκίρις και Ζενίτ Under 77.5). Τέλος ο κόουτς Μπάρτζι δεν μας άκουσε ώστε να προστατεύσει το ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επανέλθει στο ματς και έσπασε το σημείο της νίκης του σε τιμές αουτσάιντερ.

Λιγότερο προϊόν σήμερα, αλλά κάτι θα κάνουμε πάλι, μιας και η BWIN μας προσφέρει ποικιλίες για όλα τα γούστα. Πάμε λοιπόν

Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια

Η Φενέρ λίγο-πολύ έχει τα χάλια της φέτος και πλην του αγώνα με την Εφές που κατάφερε να κερδίσει (χωρίς Λάρκιν και με Μίσιτς ζαμπόν εκείνη την εποχή), δεν έχει καταφέρει να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Ντε Κολό και Μπράουν γράφουν καλά ο καθένας για την πάρτι του, αλλά μεταξύ τους δεν έχουν βρει χημεία, ενώ τα υπόλοιπα γκαρντ είναι εξαιρετικά αδύναμα. Για τον λόγο αυτό ο Κοκόσκοφ πήρε τον Άλεξ Πέρεζ, αλλά για κακή του τύχη, τραυματίστηκε στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για 2 βδομάδες. Από την άλλη η Βαλένθια του μίθτερ Θλαβενίτιθ της Ισπανίας, έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο γεμάτο ταχυδύναμους παίκτες και εξαιρετικούς σουτέρ, ενώ ο Ντούμπλιεβιτς, πέραν του να διατηρεί τον εαυτό στις κορυφαίες θέσεις στη θέση του, έχει μάθει και τον Μάικ Τόμπι το ξανθό μουστάκι να σουτάρει τρίποντα.

Η Φενέρ, είναι μια από τις χειρότερες ομάδες στον δείκτη Λάθη ανά Κατοχή, ενώ επιτρέπει πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας στους αντιπάλους της, τόσο στο τρίποντο, αλλά κυρίως στο δίποντο. Περιμένω λοιπόν οτι οι Ισπανοί θα κλέψουν μπάλες, θα χτυπήσουν τον αιφνηδιασμό, με τον Point Forward God Ντούμπλιεβιτς θα βγάλουν καλά plays κοντά στη ρακέτα και θα έχουν ένα εύκολο βράδυ.

Χάντικαπ Αγώνα: Βαλένθια -2.5 @2.50 (BWIN)

Ημίχρονο/Τελικό: Βαλένθια @3.00 (BWIN)

Παναθηναϊκός – Μπάγερν

Βγαίνει ένας ερημήτης από τη σπηλιά και βλέπει αυτό το σετ αποδόσεων και μουτζώνεται που δεν έχει 100 χιλιάρικα για να ρίξει στον διπλασιασμό που προσφέρει ο Παναθηναϊκός στην απλή νίκη. Αλλά είναι έτσι; Η Μπάγερν του Τρινκέραρου έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές νίκες φέτος ενώ οι 3 ήττες που έχει κάνει είναι οριακές (2 πόντους από την Αρμάνι 1η αγωνιστική) ή από μεγαθήρια (Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ). Μπροστάρης σε αυτή την προσπάθει φυσικά ο Βλάντ Λούσιτς, ένας από τους πιο underrated παίκτες τις λίγκας, αλλά και ο πρώην ερυθρόλευκος Μπόλντγουιν που κρατάει το σκοράρισμά και την άμυνα του πάντα ψηλά, αν και μερικές φορές δεν είναι efficient και κάνει 2.6 λάθη ανά παιχνίδι. O Παναθηναϊκός από την άλλη είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να παίξει καλή άμυνα για να έχει τύχη, έδειξε αρκετά ανταγωνιστικός σε κάποιους αγώνες, αλλά η εξόρμηση στην Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια γερή σφαλιάρα στην μέχρι τότε εικόνα του. Απαρχή κατάρρευσης; Ευκαιρία για reset; Γνώμη μου είναι οτι έχει τα κουράγια να παλέψει ακόμα. Ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα Παπαγιάννης μπορεί να παλέψει με τον τρομακτικό Ρέινολντς, ενώ η υπόλοιπη γραμμή ψηλών του Παναθηναϊκού κρίνεται οριακά καλύτερη από αυτή των Βαυαρών. Οι Πράσινοι είναι πρώτοι! στους δείκτες Ασίστ/Λαθών αλλά και Λαθών/Κατοχή ενώ υπερέχουν των αντιπάλων τους σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που έχουν σχέση με το ριμπάουντ.

Νικητής: Παναθηναϊκός @1.95 (BWIN)

Παπαγιάννης: Οver 1.5 κοψίματα @2.40 (BWIN)

Βιλερμπάν – Μπαρτσελόνα

Ντάξ εδώ πιο χαλαρά τα πράγματα καθώς η μηχανή του κιμά που έχει φτιάξει ο Σάρας μοιάζει αδυσώπητη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν μπορούμε να βγάλουμε σημεία για υγειή και υπεύθυνο τζόγο. Από εδώ και πέρα γράφει άλλος ο αρθρογράφος γιατί τον προηγούμενο έπεσε το ταβάνι και τον πλάκωσε με τη λακαμία που είπε. Η Βιλερμπάν λοιπόν, είναι στην τριάδα των ομάδων που παίρνουν τους περισσότερους πόντους τους από το δίποντο και μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό έχει το τέρας της φύσης Μουσταφά Φολ, που καλό θα ήταν να απολαύσουμε για όσο είναι ακόμα εδώ, καθώς δεν τον βλέπω για πολύ. Είμαι σίγουρος οτι ο Σάρας θα πετάξει πάνω του όλα τα όπλα που έχει, ενώ θα φροντίσει να πιέσει κάθε γωνία πάσας που οδηγεί προς αυτόν. Σίγουρα θα προσπαθήσει να ανοίξει το παιχνίδι με τον ρομποτικό Καλάθη να τρέχει το γήπεδο και τους εξωγήινους σουτέρ που έχει να εκτελούν κατά ριπάς μακριά από τον Φόλ, ώστε να καθαρίσουν το παιχνίδι γρήγορα.

Μουσταφά Φολ: Over 6.5 ριμπάουντ @1.60 (BWIN)

Νίκολα Μίροτιτς: Under 6.5 ριμπάουντ @1.72 (BWIN)

Χάντικαπ 1ου Ημιχρόνου: Μπαρτσελόνα -4,5 @1.65 (BWIN)

TSILI POLL: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών;

Ήρθε η ώρα να κερδίσει επιτέλους ο Παναθηναικός τώρα που τον βάλαμε στο CombiBet της Bwin