in

Ο Βασιλιάς των Καγκούρων, Κριστιάνο, είναι για ξου από Γιουβέντους και ήδη βγήκαν οι αποδόσεις για το πού θα πάει

Παρίσι, Μάντσεστερ ή Κίνα (Λευτέρη Παπαδόπουλος)

Xθες το βράδυ βγήκε η βρώμα πως η Γιουβέντους θέλει να ξεφορτωθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βασικά θέλει να ξεφορτωθεί κυρίως τα 31,5 εκατομμύρια ευρώ που του δίνει ανά σεζόν, σήμερα βγήκαν δημοσιεύματα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέει να κάνει call και να τον πάρει και οι book του κόσμου όλου βγήκαν ήδη παγανιά να μας τα πάρουν όταν προσπαθούμε να μαντέψουμε την επόμενη ομάδα του.

Πρώτο φαβορί φαίνονται να είναι, όπως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η Καταριανοί της Παρί Σεν Ζερμέν που με τον Ρονάλντο θα φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο να πάρουν χάσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Το να πάει ο Κριστιάνο στο Παρίσι πληρώνει 2.40 στη Novibet.

Μετά ακολουθούν οι πρώην ομάδες του Κριστιάνο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4,35 και Ρεάλ Μαδρίτης με 6, και φυσικά υπάρχουν και οι επιλογές για Κίνα, Μπάγερν κλπ.

Μύστες αξίζει να μπείτε στη Νovibet και να τα ακουμπήσετε για το που θα πάει ο Βασιλιάς των Καγκούρων, που θα βρείτε ξανά μακροχρόνιο με τέτοιες αποδόσεις;

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι

Έσκασε ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ βίντεο Ράπτη-Τσουβέλα-Παπασημακόπουλου στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Εθνικόπουλος vs Φιλικός Φιλικού: 5 καλές επιλογές στη Stoiximan για το Ελλάδα – Κύπρος