in , ,

Μακριά απ’ τον κύριο Hill!

Milwaukee Brewers First 5 Innings νίκη (Draw No Bet) @1,87 Stoiximan

Χωρίς πολλά, ένα σημείο που θεωρώ πως κουτσά στραβά θα βγει και πως θα έπρεπε η απόδοση να είναι πιο κοντά στο 1,70.

Σημερινό ταμείο με:

Milwaukee Brewers First 5 Innings νίκη κόντρα σε Pittsburgh Pirates

Δυο ομαδες με παρομοια records, με τη ομάδα να έχει ξεκάθαρο pitching πλεονέκτημα, κάτι πολύ σημαντικό στα πρώτα 5 Innings ενός παιχνιδιού.

Οι Milwaukee Brewers έχουν 34-34 με 4.12 ERA και .229 ΒΑ και βασίζονται στο pitching τους για να κερδίζουν παιχνίδια. Φυσικά τα splits τους εντός έδρας είναι σαφώς καλύτερα!

Στο mound θα έχουν τον Julio Teheran με το εντυπωσιακό 1.48 ERA και 16 Strikeouts με μόλις 3 Walks. Το βασικό όπλο του Teheran είναι το καταπληκτικό command του, με 98th percentile σε walks. Όσο κοντρολλάρει τους base runners των Pirates, οι οποίοι είναι πολύ καλοί στο running game τόσο λιγότερες πιθανότητες να βρουν τα runs.

Απ’ την άλλη οι Pirates οι οποίοι είναι μέτριοι σε hitting όσο και σε pitching, όπως φαίνεται τόσο απ’ το record τους όσο και απ’ τα στατιστικά τους. Το ρεκόρ τους 34-33 με .248 BA και 4.30 ERA.

Στο mound για τους Pirates ο παππούς Rich Hill με 4.23 ERA (μέρα με τη νύχτα με το 1,48) και 1,37 WHIP. Μιλάμε για έναν pitcher στο τέλος της καριέρας του που πλέον δεν πιάνει ούτε 90 mph στο fastball του, στο 1st percentile στο κομμάτι αυτό. Όπως βλέπουμε και από κάτω είναι bottom 15th percentile σε xERA, xBA, xSLG, Barrel%, Whiff%, Chase Rate, Fastball Velo. Γενικότερα, πολύ μπλε στις μετρικές του, κακό για τους Pirates.

Δικλείδα ασφαλείας πως είναι draw no bet το σημείο και με ισοπαλία το πιάνουμε. Brewers σήμερα στον αυτόματο πιλότο.

Gkavman out!

Το bowling της Essex σύμμαχος κόντρα στη Glamorgan

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα HOT του Σαββάτου: Φαβορί και γκολ