in , ,

Κάθε ματς και πιο αδιάφορος επιθετικά!

Aaron Gordon (DEN) Under 12.5 Points @1,89 Novibet

Game 4 σήμερα και περνάμε στο σημερινό ταμείο χωρίς εισαγωγές και σάλτσες!

Σημερινό ταμείο με:

Aaron Gordon (DEN) Under 12.5 Points κόντρα σε Miami Heat

Ο Aaron Gordon στα φετινά playoffs αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας των Nuggets. Όσο όμως πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν, τόσο η επιθετική του παραγωγικότητα μειώνεται και ο ρόλος του συρρικνώνεται.

Στη σειρά κόντρα στο Miami έχει αναλάβει το μαρκάρισμα του Jimmy Butler, ένα πραγματικά δύσκολο task το όποιο τον φθείρει σε ανάσες. Επιθετικά στο Game 1 ξεκίνησε καταπληκτικά σκοράροντας 12 απ’ τους 16 πόντους του στην πρώτη περίοδο. Οι Heat ξεκίνησαν small ball με τον Caleb Martin στο 4, με τους Nuggets να ψάχνουν το post up του Gordon σε κάθε φάση μετά από αλλαγή. Μιλάμε για καθαρό bully ball το οποίο ήταν άκρως αποτελεσματικό κόντρα στο κοντό lineup των Heat.

Το adjustment του coach Spoelstra στο Game 2 ήταν απλό, καθοριστικό και αποτελεσματικότατο. Πέρασε τον Caleb Martin στον πάγκο και στη θέση του ο έμπειρος βετεράνος forward/center Kevin Love. Το ύψος του και το αμυντικό post game του ήταν αρκετά ώστε οι Heat να μην ανησυχούν για τον Gordon αλλά και διευκόλυναν τον Adebayo ο οποίος μπορούσε επιτέλους να κάνει front το post χωρίς να φοβάται τις λόμπες.

Το αποτέλεσμα ήταν 12 πόντοι ο Gordon αλλά κι αυτό βασίστηκε σε μια στατιστική ανωμαλία. Ο Gordon ναι μεν είχε 12 πόντους, αλλά με 2/2 τρίποντα. (Κάτω από 33% φέτος)

Στο Game 3 σκόραρε 11 πόντους με καλύτερα αμυντικά adjustments των Heat.

Συνολικά στα φετινά playoffs έχει 10/18 Under και 8/10 στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Με το usage rate του Butler να ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, δεν είναι απίθανο να δούμε τον forward του Denver και σε foul trouble αφαιρώντας χρόνο συμμετοχής του. Άπαξ και φτάσουμε στην 4η περίοδο, η μπάλα δεν θα ξεκολλάει απ’ τα χέρια του Jokic και του Murray επομένως το under φαίνεται πολύ δροσερό!

Gkavman out!

Οι Yorkshire ανεβαίνουν στη βαθμολογία μετά από νίκη επί των Leicestershire

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα HOT του Σαββάτου: Μετρημένα τα κουκιά